Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe gegevens van Microsoft Excel Herstel
Microsoft Excel-spreadsheets zijn nuttig voor het weergeven en presenteren van gegevens . Gebruikers kunnen databases , grafieken , draaitabellen , lijsten en spreadsheets te maken om te exposeren en belangrijke gegevens te manipuleren . Echter, als Excel-bestanden beschadigd raken, kunnen belangrijke gegevens verloren kunnen gaan . Hoewel het essentieel is om een back-up waardevolle Excel-werkbladen met behulp van een server , een online opslagruimte programma van andere middelen , er zijn momenten waarop bestanden kunnen niet worden teruggehaald . Volg deze stappen om te proberen om uw belangrijke gegevens te herstellen . Instructies
1

Run " Analyse en herstel " als u Excel 2003 of eerder . Ga naar het menu "Help " en selecteer " Analyse en herstel . " Wis de vakjes en klik op start . Detecteren en reparatie zal het programma scannen en maken bepaalde reparaties , waarop de ontbrekende gegevens kunnen herstellen . Kopen van 2

Run " Diagnostics" in Excel 2007 . Start Excel en klik op de ' Office-knop . " Selecteer " Opties voor Excel . " Selecteer " Resources ", " Diagnose , " en dan "Doorgaan . " Klik op "Start Diagnostics . " Diagnostiek zal Excel te scannen op mogelijke problemen en repareren wat het kan .
3

Herstel gegevens wanneer Excel niet meer reageert . Ga naar het menu " Start " , wijs " Alle programma's " en vervolgens " Microsoft Office-hulpprogramma's . " Selecteer " Microsoft Application Recovery . " Klik op Excel in het venster Recovery , en klik vervolgens op ' Toepassing herstellen . " Excel zal sluiten en opnieuw te starten met de bestanden die zijn geopend wanneer het niet meer reageert .
4

Start Excel en ga naar het menu "Bestand " of de " Office-knop . " Selecteer " Open . " Vind het beschadigde bestand en klik erop om het te selecteren . Klik op de vervolgkeuzepijl op de " Open" knop aan de onderkant van het venster . Selecteer ' Openen en herstellen . "
5

Sla het bestand op als HTML , als je in staat bent om het te openen . Ga naar het menu "Bestand " of " Office-knop " en klik op "Opslaan als . " In het " Opslaan als type " selecteer " Webpagina . " Als u de HTML- versie te openen , opnieuw opslaan als een " Microsoft Office Werkboek " met een andere naam dan de beschadigde bestand .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak ik een rij in Excel w…
·Wat is Microsoft Office Access…
·Microsoft Excel Time & Date Fu…
·Cel Functies & Excel 
·Hoe een File Link naar MS Exce…
·Hoe maak je een webpagina Van …
·Loonheffing in Microsoft Acces…
·Hoe te Wederzijdse kostenalloc…
·Hoe krijg je toegang Stel waar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Export QuickTime Gestopt bij Five Second…
·Hoe te berekenen in MS Word 
·Hoe maak je 007 Spy Software verwijderen…
·Hoe te Shuffle Lijst in Media Player 
·Hoe te Form Fields Reset in LiveCycle 
·Hoe kan ik Excel VB gebruiken 
·Cool Gratis Ideeën 
·Hoe te Transcribe Audio naar-tekst 
·Hoe om uw abonnement op Wizard101 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com