Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel- learning tools
Excel spreadsheet-programma gaat veel verder dan basislijst - making en wiskundige berekeningen . Net als elke software -programma , de sleutel tot het gebruik ervan in zijn volle omvang is door het leren en oefenen . Er zijn een aantal manieren om dit te doen , met name door het verkennen van de verschillende tools beschikbaar om u te helpen bij het ​​leren Excel . Help Button

De eerste en makkelijkste tool om te gebruiken is de knop "Help" . Het is gebouwd in het programma en is gratis . Toegang is door een van beide te kiezen voor " Help" in de menubalk en vervolgens op " Microsoft Excel Help " uit het drop - down menu of door het intypen van het onderwerp dat u wilt verkennen in het vak in de rechterbovenhoek . In beide gevallen zal het zoekresultaat doos een lijst van mogelijke onderwerpen te openen en weer te geven . Selecteer het onderwerp dat het meest overeenkomt met uw aanvraag . De " Help" -scherm wordt geopend en biedt stap-voor- stap instructies en , in sommige gevallen , voorbeelden .
Microsoft Office Online

Breid uw zoekopdracht op een Excel- onderwerp door het selecteren van Microsoft Office Online . Nogmaals , kunt u klikken op het van de "Help " drop - down menu . Ook de link naar online- help-informatie van Microsoft verschijnt onderaan de zoekresultaten vak . Eenmaal geselecteerd , wordt u omgeleid naar informatieve website van Microsoft op voorwaarde dat uw computer heeft toegang tot internet . Verkort uw zoektocht naar informatie op waarin de versie van Excel die u gebruikt (bijvoorbeeld in Excel 2003 of Excel 2007 ) .
Mr Excel

Mr
Excel is een website gewijd aan ' alle dingen Excel " ( zie " Bronnen " ) . U kunt toegang tot meer dan 600 gratis , korte podcasts op een verscheidenheid van gecatalogiseerd Excel onderwerpen , en er zijn meer dan 585 artikelen over Excel-functies . Als u onmiddellijk oplossingen voor problemen met Excel nodig hebt , de site biedt een interactief prikbord waarop u kunt uw vragen . U moet zich registreren op de site om vragen te stellen , maar je kunt eerdere berichten en antwoorden lezen zonder te registreren . Naast de gratis informatie op deze site , is er een sectie gewijd aan on -line aankopen van Excel leren producten en seminar registraties .
Online Cursussen

Er zijn een aantal sites aanbieden van on -line Excel training ( zie "Bronnen" ) . Net als de heer Excel terrein , Custom Guide Leer on Demand biedt een aantal tutorials voor gratis . Meer diepgaande informatie wordt aangeboden in de betaalde cursussen , en de sites bieden ofwel eigen tempo tutorials of virtuele klassikale sessies op vaste data /tijden gegeven door een instructeur . Prijsklassen variëren en ligt meestal de lengte cursus . Sommige zijn 90 minuten , terwijl anderen duren een hele dag of meer . Daarnaast kan je live- seminars worden aangeboden in uw buurt te vinden . | Video Professor

Video Professor
biedt drie - CD set programma's voor basis-en geavanceerde Excel gebruiken voor versies 2007 , 2003 en 2002 ( alleen basic ) . De cd's zijn gratis voor een 10 - daagse beoordeling , onder voorbehoud van een verzend-en administratiekosten van $ 6,95. ( $ 8,51 USD in Canada ) . Als u ervoor kiest om de volledige reeks te houden , zul je ten slotte in rekening worden gebracht $ 189,95 ( USD ) .
Boeken

, zijn er honderden boeken geschreven over het leren Excel . U kunt controleren bij uw lokale bibliotheek , boekhandel of online bij een van de web - based verkopers als Amazon of Barnes and Noble . U vindt een breed scala aan prijzen te vinden en , in veel gevallen , kan gebruikte boeken goedkoop vinden .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe de Menu opdrachten Pas in …
·Hoe te Inches gebruiken in Exc…
·Hoe te Maanden In een Excel We…
·Hoe Microsoft Access Program 
·Hoe kan ik Maak UPC Bar Codes …
·Microsoft Excel gebruiken AANT…
·Hoe maak je een wachtwoord bes…
·Hoe te gebruiken Microsoft Exc…
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
  Software Articles
·De beste gratis Internet Browsing Securi…
·Hoe maak je een Webcast Plan 
·Definitie van simulatie in Microsoft Exc…
·Hoe kan ik een brochure over WordPerfect…
·Hoe te XoftSpySE volledig verwijderen 
·Hoe te Industry Solution Rapporten confi…
·Hoe maak je een kaart maken in Publisher…
·Hoe maak je een tabel gebruiken fprintf …
·Hoe maak je een Microsoft SQL Server Inv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com