Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Kalender Functies op Excel
Microsoft Excel kan een aantal datum en tijd gerelateerde berekeningen te doen voor verschillende doeleinden , variërend van het vinden van de verstreken tijd op schema om het instellen factuurdatums en trekken meerdere nummers in verschillende cellen in een datumnotatie . Dit zijn allemaal bouwstenen voor het maken van bruikbare spreadsheets zoals facturering facturen en urenstaten . De DATUMVERSCHIL ( ) functie

DATUMVERSCHIL ( ) functie zal het aantal jaren , maanden en dagen tussen twee kalenderdagen te onthullen . Dit is handig voor het uitzoeken hoe lang iets heeft genomen voor projectmanagement doeleinden , of projecteren vervaldagen voor andere functies . Het volgt de indeling van " = DATUMVERSCHIL ( Datum1 , Datum2 , [ d ] , [ m ] , [ y ] ) " , waar Datum1 en Datum2 zijn twee data , en d , m , y het aantal dagen , maanden of jaren tussen de data . Met behulp van IF ( ) functies op 0 waarden te onderdrukken is een gemeenschappelijk gebruik toevoeging voor formules met deze functie. Verrassend genoeg is deze functie ( terwijl aanwezig ) in Excel 2007 , slechts gedocumenteerd in Excel 2000 .
The ZELFDE.DAG ( ) functie

Excel slaat alle actuele informatie op een incrementele serienummer , tellen seconden sinds het begin van het kalenderjaar tijdperk voor de software . EDATE ( ) is nuttig voor het vinden van de exacte datum voor een bepaald aantal dagen ( of maanden ) in de toekomst . Het volgt de indeling van " = ZELFDE.DAG ( Datum1 , aantal maanden ) " en geeft het unieke serienummer van de opgegeven datum .

Invoeren " = ZELFDE.DAG ( 2007/01/20 , 3 ) " geeft het aantal 39192 . Om dat aantal te formatteren als een feitelijke datum , rechts op de cel , selecteert Cellen opmaken en kies Datum van het dialoogvenster dat verschijnt voor celopmaak . De omzetting van 39.192 tot een datumnotatie oplevert 4/20/2007 . Gebruik ZELFDE.DAG bij te houden van ( of automatisch genereren ) vervaldagen voor facturen uit te gaan .
The DATE ( ) Functie

De derde kalender functie houden is de datum functie , en is nuttig voor het nemen van data , waar het jaar , maand en dag in afzonderlijke kolommen of cellen werden ingevoerd , en om te zetten in een van Excel's standaard datumformaten . De functie DATE () volgt de indeling van " = DATE ( jaar , maand , dag ) " , waarbij " jaar ", " maand " en " dag " kan alles van afzonderlijke cellen worden getrokken . Gebruik dit om data voor gebruik met de EDATE en DATUMVERSCHIL functies automatisch te creëren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Wat is Microsoft Access 2007 g…
·Hoe maak je een kalender Date …
·Hoe de Index functon Gebruik i…
·Hoe te Komma's in Excel afbake…
·Hoe maak je een T - betrouwbaa…
·Hoe kan ik Excel Print Met Rea…
·Microsoft Access Met VB.Net 
·Hoe te organiseren in Excel 20…
·De voordelen van het creëren …
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe uw eigen Kalender van de Zak Creëre…
  Software Articles
·Doelstellingen van Microsoft Powerpoint 
·Hoe te Alfabetiseer in Smartsheet 
·Hoe te Store Planken in Illustrator Teke…
·Hoe de Lay-out bewerken in PowerPoint 20…
·Hoe te Sound gebruiken op Camstudio Soft…
·Hoe je het archief Logmodus Verwijder Va…
·Roxio Zal niet finaliseren van een DVD -…
·Hoe maak je een Ghost in Photoshop Maak 
·Hoe te WMF -bestanden bewerken in Illust…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com