Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Functies van Microsoft Excel
Microsoft Excel wordt vereenvoudigt het proces van het transformeren van ruwe spreadsheet gegevens in begrijpelijke rapporten , tabellen en grafieken door middel van opmaak en presentatie functies . Excel vergemakkelijkt ook interpreteren en uitvoeren van berekeningen op uw gegevens met een scala aan ingebouwde functies en analyse-instrumenten . Microsoft verfijnt voortdurend en voegt functionaliteit toe aan Excel in volgende versies . Excel Web App

Excel Web App biedt externe toegang tot uw werkmappen via de interface van de browser . Werkboeken kunnen worden geüpload naar Windows Live SkyDrive , gratis file storage systeem van Microsoft , of op elke server waarop Microsoft SharePoint -technologie gebruikt . U kunt ook gezamenlijk bewerken en bekijken van uw spreadsheets met collega's via uw browser via Windows Live .
Formatteren

Excel
kunt u een verscheidenheid van numerieke en presentatievormen van toepassing op inhoud van je cellen ' . U kunt numerieke formaten selecteren om uw gegevens te uiten als munt , wetenschappelijke notatie , en percentages onder andere formaten . Excel laat je ook grenzen te creëren rond een opgegeven bereik van cellen , waardoor u verschillende stijlen en kleuren toepassen op grenzen en celinhoud .
Functies

Blinkt
ontlast u van de noodzaak van handmatig invoeren van vergelijkingen door de toegang tot bibliotheek van wiskundige en boekhoudkundige functies van het programma . Excel kunt u functies van een dialoogvenster te selecteren en toe te passen de functie om een ​​bepaalde reeks gegevens .
Grafieken

Excel
faciliteert de creatie en presentatie van grafieken en diagrammen met zijn wizard Grafieken . Door de toegang tot de wizard Grafieken , kunt u een verscheidenheid van tabellen, grafieken , labels en grafiek titels te maken . De Wizard Grafiek maakt vervolgens een grafiek op basis van uw input en kan de grafiek worden weergegeven op de pagina met de brongegevens of op een aparte pagina .
Pivot Tables

Excel 's draaitabellen filteren , organiseren en samenvatten data uit een massa ruwe data naar zoekwoord invoer door de gebruiker . Draaitabellen kunt u gegevens voor specifieke patronen en trends te analyseren , de presentatie van de resultaten binnen een gemakkelijk te begrijpen grafiek of rapport . PowerPivot is beschikbaar voor Excel 2010 als een gratis add - on , waardoor Excel 2010 -gebruikers om gegevens uit meerdere bronnen , zoals databases , tekstdocumenten en andere spreadsheets te integreren .
Sparklines

Excel 2010 bevat Sparklines , een functie die gebruikers in staat stelt om eenvoudige tabellen, grafieken en percelen binnen een enkele cel omvatten , die een zinvolle interpretatie van de ruwe gegevens in de rij of kolom van aangrenzende cellen . Sparklines kan ook worden opgemaakt en opgenomen in de afgedrukte rapporten .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een Word -formulier…
·Hoe je Data in Microsoft Excel…
·Hoe maak je een aangepast menu…
·Hoe te Sendkeys gebruiken in E…
·Hoe maak je een kruiswoordpuzz…
·De verschillen tussen Microsof…
·Excel Geavanceerde Filter Tuto…
·Hoe Microsoft Access gebruiken…
·Hoe te Instanties verwijderen …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
  Software Articles
·Hoe dwing ik Microsoft Word op een lijn …
·Hoe PDF-bestanden bewerken in Kubuntu 8,…
·Hoe maak je een krant titel Lettertype 
·Microsoft Excel bijwerken 
·Hoe maak je back- ACT Transfer ! Bestand…
·Hoe kan ik AVI converteren naar DVD zond…
·Hoe gegevens in PowerPoint 2007 Bewerken…
·Hoe je Excel-gegevens importeren in een …
·VoIP MOS Testen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com