Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De verschillen tussen Microsoft Word , Excel en Access
Hoewel Microsoft Word , Microsoft Excel en Microsoft Access delen gelijkenissen , ze zijn allemaal geschikt voor verschillende doelen . Veel van wat een van de applicaties doet , kunnen de andere twee ook doen . De professionaliteit , effectiviteit en efficiëntie kunnen echter ontbreken in de uitkomst wanneer uitgevoerd door de andere toepassing . Gebruikers kunnen kiezen er soms voor om bepaalde taken in een applicatie , meer als gevolg van vertrouwdheid van de gebruiker met die applicatie te bereiken dan als gevolg van het beoogde gebruik van de applicatie . Verschillen

Het belangrijkste criterium dat deze trilogie onderscheidt is de fundamentele ontwerp van de producten en het beoogde gebruik van de toepassingen ' . MS Excel is uitstekend geschikt voor het kraken nummers en handling berekeningen en formules . Het ondersteunt ook de creatie van grafieken van de beschikbare gegevens , waaronder gegevens in de externe tabellen . MS Access is bedreven in het omgaan lijsten van samenhangende data en kan vele tabellen en databases op te slaan . MS Word is ideaal voor het presenteren van documenten zoals manuscripten en memo's .
Word

Microsoft Word
is een tekstverwerker voor het gebruik van documenten , rapporten en brieven typen . Net als bij de andere programma's , Word kunt u openen en sluiten van bestanden , knippen , kopiëren en plakken snippets. Ook "Find " en " Replace " woorden of zinnen op meerdere locaties . Gebruik functies in Word , zoals tekentools , illustraties en tabellen documenten aantrekkelijker te maken , en als je lange lijsten met gegevens , kogel en het aantal van deze punten om ze te laten opvallen . Grafieken maken in Word , wanneer dat nodig is . Terwijl Word kunt u gegevens in kolommen en rijen te organiseren en zelfs gemakkelijk berekeningen in Word verwerken , rekenwerk en opslag gegevens zijn niet onder de toepassing van de sterke punten .
Excel
< br >

Microsoft Excel is een elektronisch rekenblad waarmee je gegevens methodisch ordenen . Een krachtige eigenschap van Excel zijn de mogelijkheden voor het uitvoeren van complexe wiskundige berekeningen efficiënt en snel . Bijvoorbeeld , het gebruik van functies berekent de laagste of de hoogste getal in het traject , berekenen gemiddelden , of zelfs de toekomstige waarde van een investering te berekenen . Met Excel , automatisch opmaken van een serie , zoals de dagen in een week , bedraagt ​​minder dan een bepaald aantal of voorwaardelijk cellen opmaken op basis van criteria die u hebt ingesteld . Heb je de mogelijkheid in Excel om uw gegevens in grafieken of diagrammen van verschillende typen , zoals cirkeldiagrammen , staafdiagrammen of scatter diagrammen om waarde toe te voegen aan uw presentatie te vertegenwoordigen. Terwijl u kunt tekst invoeren in Excel , wordt het beoogde gebruik van de applicatie niet de productie van documenten, zoals essays en brieven bevatten .
Access

Microsoft Access is een relationele database management applicatie gebruikt voor het opslaan van data , die later opgehaald . Anders dan in Excel , waar de spreadsheet is vergrendeld ( tenzij het ​​delen van bestanden is ingeschakeld ) en kan gebruikt worden door slechts een gebruiker tegelijk , in Access de database niet is vergrendeld en wordt gebruikt door meer dan een gebruiker tegelijk - Toegang vergrendelt alleen het record wordt bijgewerkt. Dit kunnen meerdere gebruikers dezelfde database en records bijwerken tegelijk gebruiken . Een belangrijk verschil tussen Excel en Access is de leercurve . Om een optimaal gebruik van Access te bereiken , enige kennis van programmeren , met name Visual Basic en SQL zijn nodig , daarom kan de leercurve voor Access een beetje steiler dan die van Excel zijn
< . br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een rapport in Micr…
·Hoe kan ik Excel -werkblad her…
·Hoe te berekenen dagen , minut…
·Hoe kan ik meerdere Logische f…
·Delen van het MS Excel Applica…
·Hoe te Graph Paper afdrukken i…
·Hoe kan ik Excel Ontime Gebrui…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voo…
·Hoe te voegen een Google Maps …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te kopiëren & opslaan DVD's 
·Hoe te gebruiken Dragon Dictate Remote D…
·Problemen met het lezen van PDF-bestande…
·Hoe maak ik een Photoshop Color Picker w…
·Wat gebeurt er als ik Disable Avgupd.exe…
·Hoe te veranderen van een VOB naar een A…
·Hoe je ZIP -bestanden lezen 
·Hoe kan ik Excel converteren naar ASC 
·Hoe je speciale Letters invoegen in Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com