Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Problemen met het lezen van PDF-bestanden
De Hyper Text Markup Language ( HTML ) , die wordt gebruikt om websites en webpagina's te produceren op het internet is niet in staat om alle stukken in een universele opmaak . Adobe , een computer software bedrijf , opgericht het Portable Document Format ( PDF ) om dit probleem aan te pakken . Ondanks het feit dat PDF-bestanden zijn zeer betrouwbaar , zijn er soms nog problemen met het lezen van PDF-bestanden . Verouderde Reader

Meestal wanneer uw computer een probleem heeft een PDF-bestand te lezen , zal het u laten weten wat het probleem is via een pop - up venster of doos . Echter, soms zul je in staat zijn om het bestand te openen en krijg een blanco pagina of onbegrijpelijke mengsels van letters , cijfers en symbolen . Een van de problemen met het lezen van PDF-bestanden is niet de juiste versie van Adobe Acrobat Reader . Adobe Acrobat Reader is een PDF -bestand reader die nodig is om te lezen elk PDF-bestand . Adobe is voortdurend upgraden van de lezer om meer functies toe te voegen of om bugs te verhelpen . Als je niet deze upgrades te krijgen , dan is uw lezer zal niet goed werken .
Beschadigd bestand

Een ander probleem met het lezen van PDF-bestanden is het hebben van een beschadigd bestand . Bestand corruptie kan gebeuren wanneer de overdracht van de gegevens . Bijvoorbeeld , als u een PDF-bestand in uw computer die u wilt delen , het u te uploaden naar het internet . Degenen die willen om het bestand te lezen downloaden op hun computer . Het bestand heeft een kans op het krijgen van corrupte - verlies van gegevens als het wordt geüpload naar het Internet vanaf uw computer en terwijl het wordt gedownload naar de computer van uw lezer . Hetzelfde probleem kan zich voordoen wanneer e-mailen het PDF-bestand of tijdens het opslaan op een schijf . De enige manier om dit probleem te verhelpen is door het bestand te uploaden en te verwijderen of het bestand opnieuw te downloaden .
Corrupted Reader

Het bestand is niet het enige dat een kans om bedorven heeft - je Adobe Acrobat Reader kan ook beschadigd raken . Een beschadigd reader is een ander probleem met het lezen van PDF-bestanden . Het hebben van een corrupte lezer betekent dat het programma , zoals het op uw computer is geïnstalleerd , is niet meer leesbaar is door de computer . Een upgrade zal dit probleem niet oplossen . De enige manier om dit probleem op te lossen is door het volledig verwijderen van de lezer , dan is het downloaden en opnieuw installeren van de laatste versie . Adobe Acrobat Reader is gratis , dus het zal niet kost je meer dan tijd om een beschadigd lezer vast .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te gebruiken ImageMagick o…
·Hoe kan ik een Word 2003- docu…
·Hoe maak je een PDF-bestand On…
·Hoe maak je een Batchconversie…
·Hoe een PDF unmerge 
·Hoe Access 2007 te sturen naar…
·Hoe te Quickbooks converteren …
·Hoe maak je visitekaartjes upl…
·Hoe je tekst invoegen in een P…
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe naar Reading niveau van een document…
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Hoe maak je een PDF converteren naar Mic…
Hoe een PDF Inhoudsopgave Schrijf 
Problemen bij de installatie van Office …
Hoe je uitschakelen Leesindeling in Offi…
  Software Articles
·Waarom wordt Photoshop Toon mijn Lagen ?…
·Hoe een bestand opslaan en verzenden als…
·Hoe maak je een PowerPoint Kopiëren naa…
·Hoe maak je een Health Care Flyer voor V…
·Hoe te importeren vanaf een cd naar Able…
·Originele Window 98 Games 
·Hoe je MS Access 2007 Upgrade 
·Hoe de Win32/Conficker verwijderen in XP…
·Hoe je Java inschakelen op D900 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com