Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat gebeurt er als u op F5 drukt in Excel ?
Veel programma's gebruiken sneltoetsen die bepaalde taken gemakkelijker uit te voeren te maken . Zonder het gebruik van deze sneltoetsen , zouden deze taken vereisen meestal lokaliseren van de actie die u wilt uitvoeren in een van menu's van het programma of - in sommige gevallen - een van meerdere geneste menu . Microsoft Excel beschikt over een aantal sneltoetsen , waaronder twee verschillende sneltoetsen die de F5-toets gebruiken . Toetsaanslagsnelkoppelingen

Snelkoppelingen
zijn ontworpen om de algehele workflow te verbeteren en gemeenschappelijke taken gemakkelijker uit te voeren . In Excel , toetsaanslagsnelkoppelingen het gemakkelijker maken om spreadsheets navigeren , wijzigingen in het blad of cel die u momenteel hebt geselecteerd en systeeminformatie , zoals de huidige datum of tijd in te voeren zonder dat u deze handmatig typen . De meeste oudere sneltoetsen werken in de huidige versies van Excel , hoewel sommige sneltoetsen die beginnen met de toets " Alt " niet langer op het scherm zoals ze deden in oudere versies .
De " Go To " -functie

Wanneer u op de toets " F5 " , opent het dialoogvenster voor de " Ga naar"-functie in Excel . De " Ga naar"-functie brengt u naar een specifieke cel in uw werkblad . De cel positie moet worden ingevoerd als de alfanumerieke combinatie van kolom en rij van de cel , met de brief voor de kolom eerste komst in de combinatie . " B4 " zou een geldige cel positie , terwijl " 4B " niet geldig zouden zijn en zouden een fout maken . Klikken op de knop " Special " krijgt u een menu van speciale cellen die kunnen worden benaderd als goed, waardoor u gemakkelijk toegang tot spreadsheet items , zoals cellen die opmerkingen bevatten .
Alternatieve methoden < br >

de F5-toets is niet de enige manier om toegang te krijgen tot de " Ga naar"-functie . De functie is toegankelijk via het menu dat verschijnt wanneer u op de " Zoeken en selecteren " optie op het tabblad Start van het lint Excel interface. Een alternatieve toetsencombinatie bestaat om de " Go To " dialoogvenster ook. Die de "Ctrl" toets op uw toetsenbord terwijl u de toets 'G ' lanceert het dialoogvenster , zodat u kunt navigeren naar de cel van uw keuze .
Ctrl en F5

het openen van de "Go To " dialoogvenster is niet de enige manier waarop F5 wordt gebruikt in Excel . Als u houdt u de "Ctrl" toets op je toetsenbord wanneer u op " F5 ", de huidige spreadsheet venster zal terugkeren naar zijn standaardformaat . Dit gebeurt alleen als je raam spreadsheet wordt gemaximaliseerd of geminimaliseerd , als de spreadsheet is al in zijn standaard grootte, dan de toetsencombinatie heeft geen effect . Als u de standaard grootte van het venster spreadsheet hebben veranderd door een of meer van de zijkanten te slepen met de muis , dit veranderde grootte is wat het zal terugkeren naar wanneer de toetsencombinatie indrukt .
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·How To Open een Excel-werkblad…
·Hoe te Dummy Variabelen gebrui…
·Onbekende feiten over Microsof…
·Hoe kan ik een afbeelding in E…
·Klikken Hoogtepunten Meerdere …
·Hoe maak je een negatief valut…
·Hoe maak je een eenvoudige Bud…
·Hoe kan ik een tekst in Excel …
·Hoe maak je een draaitabel mak…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een DPS Warrior 
·Hoe om Zet uw PC in een Piano Keyboard 
·Hoe kan ik een abonnement te verlengen t…
·Hoe te Stealth Keep on Gray Dawn in SOCO…
·Hoe om te doen Standard Error Bars op Ex…
·Hoe je Parallels in Mac Kloon 
·Hoe krijg ik Backup Exec te werken met m…
·Verbergen of minimaliseren Toolbox op GI…
·Hoe je titels voor Premiere Pro Photosho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com