Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is een uitgebreide grafiek in Excel ?
Excel is een spreadsheet programma aangeboden als onderdeel van de Microsoft Office suite van software . Naast de mogelijkheid om rekenbladen maken , ook wel " werkbladen , " dat een reeks van gegevens weer te geven , kunt u ook grafieken die dienen als een visuele weergave van die gegevens te maken . Deze grafieken kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften . Expanded Grafieken

Als de gegevens in uw Excel- spreadsheets is voortdurend in beweging , je gaat te willen om de nieuwe gegevens bevatten als het gaat inch Bijvoorbeeld , als uw grafieken bijhouden verkoopcijfers van maand tot maand , elke maand zul je nieuwe gegevens die je wilt opnemen in uw grafiek hebben . Dit is waar de tools beschikbaar zijn in Excel van pas komen . Een " uitgebreide grafiek " is precies wat het klinkt als : een grafiek die is uitgebreid met nieuwe informatie op te nemen
Van dezelfde pagina

Als je een grafiek die . is ingebed op dezelfde pagina als uw dataset , kunt u de grafiek vrij gemakkelijk uit te breiden . Voeg de nieuwe gegevens in de kolommen en rijen op het werkblad en klik op de grafiek . Dit zal " handvatten " om de gegevens op de spreadsheet die wordt gebruikt in de grafiek weer te geven . Sleep een van de handgrepen aan de spreadsheet om de nieuwe gegevens zijn , en je zult zien dat het automatisch bijwerken op de kaart.
From Another Sectie

het is ook mogelijk om gegevens van een spreadsheet in een geëxpandeerde diagram voegen . Om dit te doen , markeert u de gegevens van de spreadsheet en klik op "Home " en vervolgens " Kopiëren" in het menu Klembord . Navigeer naar de grafiek die u wilt uitbreiden met die set van gegevens , klikt u op "Home " en klik op "Plakken " in het menu Klembord . U kunt ook gebruik maken van de " Ctrl - C " en " Ctrl - V " shortcuts te kopiëren en vervolgens de gegevens wilt plakken. De grafiek moet dan uit te breiden naar de nieuwe gegevens bevatten .
In New Series

Misschien wilt u uw diagram uit te breiden door het opnemen van een hele nieuwe reeks van gegevens en het toevoegen van nieuwe items naar legenda van het diagram . Om dit te doen , klikt u op de grafiek , selecteert u het tabblad Ontwerpen en kies dan " Gegevens selecteren . " From the box " Gegevens selecteren Series" , klik op " Add" onder " Legend Series . " Typ de naam voor het nieuwe item dat u wilt toevoegen aan de reeks , typt u de gegevens bereik in het vak " reeks waarden" .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Tekst converteren naar …
·Hoe kan ik een Tax Calculator …
·Hoe je informatie op Datum sor…
·Hoe maak je een lijn in MS Exc…
·Hoe te Grids In Microsoft Exce…
·Hoe maak je een Spell -Check o…
·Hoe maak je een Subroutine in …
·Hoe kan ik Excel Oplosser gebr…
·Hoe kan ik downloaden van Micr…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe om gegevens van een PDF -bestand in …
·Hoe PowerPoint- dia's Uittreksel uit PDF…
·Tips voor het branden Muziek Met Toast T…
·Hoe kan ik zorgen voor een krabbel op To…
·Hoe maak je een video met Windows Movie …
·MS Publisher 2003 Tutorial 
·Hoe om PDF's te creëren met Typed Afsch…
·Tutorial om een Karaoke Create CD - G 
·Hoe kan ik Excel spreadsheets sorteren o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com