Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Wat is DSI Client ?
Datacap Systems levert servers voor credit card aankopen en andere online betalingen . DSIClientX , die ook bekend staat als " DSI Client , " is een ActiveX -besturingselement dat software- ontwikkelaars gebruiken om de betaling - systemen integreren met Datacap de betaling servers. Als koopman die vertrouwt op Datacap servers , moet u vertrouwd zijn met DSI Opdrachtgever om de juiste configuratie van uw betalingssysteem voor online transacties te garanderen . Ontwikkelaars Software

Bij het opzetten van de verwerking van betalingen als een koopman , ga je naar een software-ontwikkelaar te helpen bij het ​​opzetten van het betalingssysteem . Bijvoorbeeld , Alliance Data Paymentech en Mercury Payments bieden verwerking van betalingen systemen die de NETePay 5.0 Datacap server gebruiken . U kunt de beschikbare ontwikkelaars vinden door te klikken op het product links op de Datacap " Standard Producten " pagina .
Doel

Software en website- ontwikkelaars gebruiken ActiveX-besturingselementen als een set van regels die bepalen hoe applicaties informatie met elkaar te delen . In systemen die Datacap servers gebruiken , het doel van de DSI Opdrachtgever is om een interface te bieden voor de handelaar aan credit cards en andere vormen van betaling te accepteren . De cliënt functioneert ook om de betaling informatie door aan de Datacap server .
Ondersteunde Transacties

DSIClientX
ondersteunt drie belangrijkste soorten bedrijven. De retail categorie omvat warenhuizen en andere non - food retailers , supermarkten , convenience winkels die verkopen geen gas , restaurants die doorgaans geen aanvaarden tips en onbemande betaalsystemen , zoals kiosken en betaald parkeren . De categorie restaurant omvat tafel service met tips en persoonlijke diensten met tips , zoals beauty winkels . De derde categorie omvat mail en telefonische bestellingen . Ondersteunde typen betalingen zijn credit en check cards , cheques , Amerikaanse en Canadese debetkaarten , Elektronische Voordelen Transfer ( EBT ) , cadeau-en andere prepaid kaarten, kaarten look- up en loyalty transacties . De soorten transacties kunt u proces is afhankelijk van welke Datacap server of software systeem dat u gebruikt . Zorg ervoor dat u het softwarebedrijf precies vertellen wat je wilt , zodat uw configuratie ondersteunt alle gewenste vormen van betaling . De " DSIClientX Programming Interface Specification " document bevat gedetailleerde compatibiliteit grafieken buurt van de bodem .
Installatie

De verwerking bedrijf geeft je meestal een installatie -cd die de DSI Client bevat . U kunt het ook downloaden van " DSIClientX " pagina Datacap 's . Na het downloaden van de DSI Client , moet u de specifieke configuratie-instructies van uw betaling processor te volgen . Bijvoorbeeld , bij het gebruik van Mercury Payment Systems , krijg je een installatie blad met een winkel koopman nummer en server namen . Na het selecteren van " Controls " en " Store Controls Maintenance " in Mercury 's General Store software , kiest u het tabblad ' Betaling ' . Klik op de pijl naar beneden door " Processor " en voer de gegevens van de plaat na het selecteren van " Datacap DSIClientX . " Dit proces verschilt op basis van uw betalingen provider . Ongeacht welk bedrijf je gebruikt , altijd een test aankoop met alle gekozen betaalmethoden om de juiste configuratie te garanderen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Leren QuickBooks 
·Hoe te QuickBooks gebruiken Me…
·Hoe klanten & leveranciers inv…
·Hoe om gegevens van de POS te …
·MS Money 2007 Instructions 
·Hoe te Quicken bestand convert…
·Hoe te Quicken -bestanden conv…
·Hoe de Quicken Splash Screen U…
·Hoe een Access Pivot Table Tot…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe u MS Office 2010 Beta Breng in een v…
·Hoe te Datumstempels Voeg toe aan foto's…
·Hoe te Knippert Pictures in Dreamweaver 
·Hoe je je Drupal site migreren 
·Hoe om te doen Video Conferencing in Sky…
·Flash Tunnel Effect 
·Het wijzigen van de Haarkleur naar Blond…
·Hoe Set Up Quicken te Controles afdrukke…
·Hoe een Opties Calculator Met Microsoft …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com