Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te QuickBooks gebruiken Met Scentsy
Het starten van een Scentsy kaars onafhankelijke distributeur bedrijf geeft u de mogelijkheid om te profiteren van de verkoop van kaarsen naar uw vrienden en familieleden . Als uw bedrijf begint om succesvol te worden , kan het moeilijk bij te houden van alle financiële aangelegenheden in verband met uw zakelijke onderneming te houden . Door het gebruik van QuickBooks software , kunt u beginnen om de financiële aspecten van uw kaars bedrijf te volgen en meer algemeen georganiseerd . Met de ingebouwde functies van QuickBooks , dient dit proces eenvoudig zijn om te beginnen. Instructies
1

installeren en instellen van de QuickBooks software op uw computer . Zodra u de schijf in uw station , het brengt een self - installer die u door het proces van het installeren van de software . Daarna moet u het invoeren van de basisgegevens over uw bedrijf . QuickBooks zal vragen om informatie zoals de bedrijfsnaam, adres , telefoonnummer en Tax ID-nummer . Kopen van 2

Voer facturen voor uw klanten in de software . Dit kan gedaan worden door te klikken op de " Factuur " knop in de linkerbovenhoek van de pagina . Zodra u klikt op de knop factuur , zal u worden genomen om een nieuw scherm waar je de informatie over de factuur , zoals de naam van de klant en de items die worden verkocht kunnen invoeren .
3

Track rekeningen en kosten voor uw QuickBooks bedrijf . Bijvoorbeeld , als u een factuur, klik op de sectie "Bill" van QuickBooks . Dit opent een nieuw scherm waarin u de informatie over het wetsvoorstel in te voeren en of het is een terugkerend een . Op deze manier weet je wanneer je moet verwachten van een transactie op uw rekening en hoeveel geld je beschikbaar hebt.
4

Gebruik herinneringen bij te houden van belangrijke data en betalingen te handhaven beïnvloeden . Bijvoorbeeld , als je nodig hebt om te controleren met een bepaalde klant over een bestelling of betaling op een bepaalde datum , kunt u QuickBooks instellen om u te herinneren aan deze .

Print rapporten 5 met behulp van de QuickBooks software . Door het gebruik van rapporten , kunt u kijken naar de winst-en verliesrekeningen voor uw kaars bedrijf . Dit geeft u waardevolle informatie , zodat u kunt bepalen of uw bedrijf winstgevend is .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Quickbooks Setup voor V…
·Hoe te Quickbooks gebruiken om…
·De beste manier om gebruik Qui…
·Verschil tussen Quickbooks & E…
·Project Codering in Quickbooks…
·Wat betekent Revert Mean in Qu…
·Hoe te QuickBooks Point of Sal…
·Hoe te Quickbooks Uninstall Cu…
·Hoe maak je een QuickBooks Pro…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een grote documenten afdrukk…
·Hoe te verwijderen Windows Media Center …
·WYSIWYG Ontwikkeling 
·Hoe te branden originele DVD's 
·Hoe te Negatieve getallen Red in Excel 
·Hoe maak je 3D Pinball in Microsoft Wind…
·Hoe te Lame_Enc gebruiken 
·Hoe te MIDI -kanalen in Virtual Korg Wav…
·De voordelen van het gebruik van Adobe P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com