Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Vermogen Methode in Matlab
Matlab , wat staat voor Matrix Laboratory , is een softwareprogramma dat het mogelijk maakt voor numerieke analyse met behulp van Matlab programmeertaal . Het interfaces ook met andere programmeertalen , zoals Java en C + + . De kracht -methode , ook wel bekend als de macht Iteratie methode , helpt ondernemers ontdekken de eigenwaarde van een matrix . Met behulp van Matlab

Matlab
is een geavanceerd programma dat een steile leercurve heeft . U kunt opbouwen programma's maken met de voorkeuzes opdrachten in het Commando Panel , zoals " plot ( y ( 01:10 ) " of " y = log ( x ) . " Wanneer je een opdracht gebruikt of schrijf een functie in Matlab , je hebt een regel code voor elk item over te slaan en stellen van al uw termen , zoals " y " en Einde elke regel code met een puntkomma " x . " , anders Matlab zullen alle van de code lopen samen en geven u een foutmelding .
Macht Methode Gebruik

Om de kracht methode te begrijpen , moet je weten wat lineaire algebra terminologie . An eigenwaarde is het bedrag van de verandering die een eigenvector ondergaat wanneer het vermenigvuldigd met de matrix . een eigenvector is een vector die alleen verandert in grootte , niet in de richting , wanneer het wordt vermenigvuldigd met een matrix . The Power methode benadert de eigenwaarde van de eigenvector . dit gebeurt door een willekeurige vector van de matrix dan vermenigvuldigen en weer. het resultaat komt op een eigenwaarde .
Vermogen Methode in Matlab

Matlab
heeft honderden vooraf gebouwde functies, die gebruikers laten zetten ze op de druk op de knop . The Power Methode is toegankelijk door het intikken van " functie [ vec , value ] = vermogen ( start , a , toler ) " in de Matlab -editor op een lijn . Je hebt dan aan elk van de voorwaarden van de functie te definiëren . " Vec " is de matrix vermenigvuldigd met de vector gedeeld door het aantal iteratie , " waarde " is het aantal iteraties " , " A " is de matrix waarvoor u wilt de eigenwaarde vinden, " tolerantie " en " start " zijn parameters je hoeft niet te definiëren , omdat zij reeds door de programmeurs van de Power Methode functie worden gedefinieerd .
Problemen met de Power Method

The Power methode niet blijkt zelfs de eigenwaarde van de eigenvector , in plaats daarvan wordt een schatting eigenwaarde basis van een aantal hypothetische eigenvectoren , die samenkomen in een gemeenschappelijke of beginsel eigenwaarde Dit beginsel eigenwaarde bovendien de hoogste eigenwaarde Er zijn andere . . , lagere eigenwaarden die niet in de Power- methode worden gegeven . Je zou hebben om de macht Iteratie methode wijzigen om deze andere eigenwaarden vinden .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te AutoCAD 2005 Upgrade 
·Essentials of Engineering Desi…
·MRP-systeem Principes 
·Soorten Software Applications …
·Hoe maak je een Matlab Plot In…
·Hoe te converteren naar DWG DW…
·Hoe maak je een matrix in Matl…
·Hoe te geluidssignalen gebruik…
·Hoe te Graphics extract van ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe kan ik een SAP-systeem Modifiable Zo…
·Hoe maak je een boekje in Word maken voo…
·Hoe kan ik een agenda in Excel maken 
·Hoe te Automatic Correcties in Word 2003…
·Hoe kan ik McAfee Virus Protection insch…
·Hoe te Scroll Down tijdens het tekenen v…
·Hoe kan ik iMesh In iTunes ? 
·Hoe u Windows Media Player 11 in XP opni…
·Over een Zone Alarm Automatische Update 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com