Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe te AutoCAD 2005 Upgrade
AutoCAD is een van de toonaangevende design , het opstellen en modelleren van programma's beschikbaar . U kunt een versie van AutoCAD 2005 op uw computer , waar u wilt upgraden naar de nieuwste AutoCAD- software die beschikbaar is om toegang te krijgen nieuwe functies die u nodig heeft voor een project . Er zijn vele uitbreidingen beschikbaar wanneer u een upgrade van de software 2005 , zoals schalen van aantekeningen , dynamische eigenschap gereedschappen en verbeterde ontwerp-en visualisatie . Instructies
1

Bevestig dat u een juridisch , geïnstalleerde 2005 -versie van AutoCAD die niet is bijgewerkt vóór . Het programma moet ook het originele serienummer van het oog voor eventuele upgrades geïnstalleerd om te kunnen werken . Kopen van 2

Ga naar de Autodesk- website voor meer informatie over de Autodesk Legacy Program leren . Dit programma stelt u in staat om de overgang van AutoCAD 2005 naar de nieuwste AutoCAD versie met een 30 procent korting op de prijs .
3

Koop de nieuwste AutoCAD versie . Plan op het besteden van $ 1.500 tot $ 2.000 op de upgrade , afhankelijk van aanvullende pakketten en software die u kiest . Bepaal of u liever een digitale download of een boxed zending , die beide hebben dezelfde prijs .
4

Installeer de AutoCAD- software . AutoCAD 2005 wordt beschouwd als een erfenis product , wat betekent dat je nodig hebt om de volledige , nieuwe software te installeren op de top van de oude software . Meer recente AutoCAD versies kunnen worden opgewaardeerd door simpelweg het installeren van een "upgrade " versie . Autodesk beschouwt een AutoCAD 2005 "upgrade " is een volledige installatie van de nieuwste AutoCAD .
5

Koop een Autodesk abonnement , die u in staat stelt om zowel de vorige en de nieuwe software versies draaien . Dit is vereist voor alle legacy upgrades , waarin AutoCAD 2005 bevat . Dit zal u helpen de overgang soepel van de ene versie naar de andere , met name bij het invullen van belangrijke projecten in de tussentijd .
6

Registreer uw nieuwe AutoCAD- software . Nadat u klaar bent met het installeren van de software , online naar updates en service packs te ontvangen registreren . U kunt ook extra ondersteuning voor uw software online op de Autodesk website.

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te Rolkooien ontwerp met S…
·ECAE Schematische Capture Gere…
·Software Eisen voor AutoCAD 
·Hoe te Square Feet berekenen i…
·Hoe te Treden op SketchUp Creë…
·Hoe te Autocad Roof Hatch Patt…
·Hoe te Revit installeren voor …
·Autodesk Student hardwareverei…
·Hoe gebruik je een Modulo om d…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak ik een kaart van een Excel Shee…
·Een tutorial over hoe je Oceaan Golven i…
·Hoe de inhoud van een variabele Woord in…
·Hoe software Met behulp van WinRAR Compr…
·Hoe kan ik Windows Live OneCare installe…
·Hoe maak je een PDF breken in meerdere P…
·Hoe te Neon Lights Zorg Around Us in Pho…
·Hoe maak je een Montage Intro Zorg 
·Hoe maak je een band Logo op Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com