Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe maak je een vel: DWF -bestand Creëren
U kunt snel een meerdere Design Web Format , of DWF , bestand van een of meer layers ( DWG ) door gebruik te maken van AutoCAD de ingebouwde publicatiemogelijkheden . Bij het aanmaken van een DWF-bestand , je hebt controle over welke inhoud die u wilt opnemen en u kunt informatie die u liever weglaten weglaten . DWF-bestanden zijn kleiner in bestandsgrootte dan de tekening bestand en ze zijn gemakkelijker te zenden . In slechts een paar stappen kunt u een gecomprimeerd bestand te delen met collega's en klanten voor hun herziening of afdrukken behoeften hebben . Wat je nodig hebt
AutoCAD
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Met behulp van AutoCAD , opent u de tekening bestand dat de informatie die u wilt publiceren naar een bevat DWF-bestand . kopen van 2

Ga naar " file " en klik op " publiceren " . Als alternatief kunt u gewoon " Publiceren" in het veld commando op de onderkant van het venster AutoCAD .
3

Vervolgens moeten we de publicatie van informatie aanpassen . Als het vakje " Publiceren" verschijnt , selecteer " DWF " uit het drop - down menu onder de titel " Publiceren naar . " Klik op het vak met de tekst " Publiceren Opties " en voer de locatie die u wilt dat uw bestand moet worden opgeslagen . Bekijk enkele van de andere opties , terwijl dit scherm is geopend . Als u wilt dit bestand te zijn beveiligd met een wachtwoord , kunt u die functie hier mogelijk . U kunt beslissen om al dan niet om de laag informatie op te nemen en u kunt het DWF-bestand op te noemen ook. Klik op "OK . "
4

nu kiezen welke informatie op te nemen in uw DWF-bestand . In het vak onder " Sheet Name" vindt u een lijst met tekening lay-outs of modellen die zijn opgenomen in uw DWF zien . Deze platen die worden vermeld zijn alle beschikbare vel opties in uw huidige tekening bestand en omvatten zowel de lay-out en het model ruimte . Als er platen die worden weergegeven op uw lijst die u niet wilt opnemen , klikt u op dat blad de naam en klik vervolgens op de " Verwijder Sheets " icoon . Dit is het icoon met het rode minteken . Klik op het icoon " Add Sheets " om platen van andere tekening bestanden toe te voegen . Dit is de icoon met een groene plusteken .
5

Selecteer de optie onder "Publiceren Output" die zegt "Publiceren op Achtergrond . " Dit zal u toelaten om te blijven werken terwijl uw bestand wordt aangemaakt .
6

Klik op " Publiceren " en geef een locatie en bestandsnaam voor het DWF . Nadat u op "OK . " AutoCAD zal u vragen of u wilt het huidige blad op te slaan . Misschien wilt u doen als u nodig hebt om deze zelfde set in de toekomst af te drukken . Je moet merken een plotter pictogram in de buurt van de onderste rechterkant van uw scherm . Dit vertelt je dat de uitgeverij job bezig is. Heeft uw dossier niet zolang AutoCAD is het publiceren . AutoCAD zal u op de hoogte zodra de uitgeverij is voltooid en het DWF-bestand is aangemaakt .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Veiligheidsventiel Sizing Soft…
·Hoe maak je een SolidWorks Fil…
·Hoe te MATLAB functie Codes be…
·Hoe te Feet en Inches Gebruik …
·3D Digitizing Software 
·Hoe te Solidworks 2007 Run op …
·Hoe te Horizontaal Extrudeer i…
·Hoe om te leren Primavera P6 
·Circuit Designing Software 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Lost Excel Password Verw…
·Hoe te : Kleur Isolations op Photoshop 
·Hoe kan ik een MP3- Cue Bestand Zorg 
·Hoe je het lint gebruiken in PowerPoint …
·Hoe te Karakter Lengte Verhoog voor Prox…
·Hoe u Microsoft Paint programma krijgen …
·Hoe maak je een 3D Yin - Yang Met Photos…
·Hoe kan ik een PDF- document op uw websi…
·Hoe maak je een DIVX branden op een DVD …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com