Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Essentials of Engineering Design
Engineering grafische ontwerp Grafisch is het proces van het creëren van illustraties voor engineering procedures en producten . Deze tekeningen worden meestal samen met richtsnoeren product en willen de eindgebruiker voeren alle mogelijke aspecten van het product . Techniek grafische ontwerp wordt meestal gedaan door middel van speciale computersoftware genaamd CAD ( computer - aided design ) . Het omvat illustratieve tools en applicaties die helpen definiëren interne en externe aspecten van een fysiek product . Net als elk domein van het ontwerpen , engineering grafische ontwerp is voorzien van een paar basisvoorwaarden . Vorm

De vorm van een object beschrijft haar geometrische en dimensionele aspecten van alle standaard uitzicht . Deze essentiële meestal presenteert de grafische weergave van de positie van een object in 3D ( driedimensionale ) of 2D ( tweedimensionale ) ruimte met betrekking tot de oriëntatie van de hoeken , die worden gevormd door rechte en gebogen lijnen . De vorm van een object is het belangrijkste kenmerk van technisch ontwerp , omdat het een idee van hoe het eruit ziet geeft de gebruiker .
Grootte

De grootte van een object omvat de hoogte , lengte en breedte in een fysieke ruimte . De grootte kan zeer klein , kleine , middelgrote, grote of zeer grote . De engineering grafisch ontwerper moet de grootte nauwkeurig over te brengen op de meest eenvoudige manier . Deze eigenschap van een object bepaalt ook de mogelijkheden van plaatsing , draagbaarheid en beweging op de grond .
Materiaal

Het materiaal van een voorwerp is de stof door waarvan het is gemaakt . Engineering ontwerpt meestal voor deze factor met behulp van kleuren , die verschillen volgens de industrie van het ontwikkelde product . Een product kan bestaan ​​uit een materiaal of meer dan een materiaal . Technisch ontwerp heeft tot doel elk materiaal wordt gebruikt volgens zijn kleur categoriseren . Dit helpt eindgebruikers inzicht in de materiaal samenstelling van een product , die uiteindelijk bepaalt haar commerciële of huishoudelijke toepassing .
Tolerantie

Tolerantie
definieert de fysieke kenmerken van een product onder verschillende omstandigheden . Dit aspect is vooral vertegenwoordigd in de vorm van tekstuele informatie , die aangeeft welke voorwaarden geschikt zijn of niet verenigbaar voor een bepaald product zijn . Bijvoorbeeld , tolerantie functies voor een metalen product omvatten de temperatuur, druk , kracht , en vochtigheidsgraad waaronder het product moet worden gebruikt voor het ideale resultaat .
Finish

de afwerking van een object bepaalt de buitenkant kwaliteit . Dit aspect is belangrijker in technische ontwerpen van consumentgerichte producten in plaats van industriële producten en toepassingen . Het omvat glans een oppervlak 's , gladheid en eventuele andere functie die wordt gebruikt als finishing touch . In de techniek grafische ontwerpen , wordt dit aspect meestal vertegenwoordigd door het geven van bepaalde lichteffecten om de geïllustreerde kleuren van de betrokken materialen .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe maak je een pijp in Solidw…
·Wat is de betekenis van Deconv…
·Hoe een App ontwikkelaars Wees…
·Solid Works Dimensionering Tip…
·Hoe maak je een SolidWorks BOM…
·Autodesk Inventor Gereedschap 
·Hoe te gebruiken Mathcad voor …
·Hoe te Handel laden in Matlab 
·Hoe te Autocad 2009 Leer 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Uitleg van Photoshop Levels 
·Hoe te bewerkbare PDF- bestanden van ges…
·Hoe je Adobe Acrobat Reader installeren …
·Hoe kan ik leren Photoshop 7.0 Fast ? 
·Hoe kan ik een ISO converteren naar een …
·Afdruk samenvoegen Tutorial over het geb…
·Hoe Word 2003 naar Word 2007 converteren…
·Photoshop CS3 : Wat is de Rubber Band 
·Hoe maak je Voeg een Datum veld in MS SQ…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com