Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Wat is een SLDASM bestand?
Een SLDASM bestand is herkenbaar aan de bestandsextensie , dat is SLDASM . Dit is een ongebruikelijke extensie , omdat de conventie voor de vorming ervan is dat ze een drie of vier letters afkorting van de inhoud of de toepassing die het bestand gebruikt moet worden . SLDASM staat voor SolidWorks Assembly bestand . SolidWorks

SolidWorks
is een Computer - aided Design /Computer - Aided Manufacture ( CAD /CAM ) pakket ontworpen door Dassault Systèmes , een deel van de Franse ruimtevaart fabrikant . CAD /CAM- systemen komen in twee basis formats - tweedimensionaal en driedimensionaal . SolidWorks is een 3D- design-pakket . Dit betekent dat de ingenieur creëert een beeld van een deel of het product, terwijl het opbouwen van de technische tekening . Het deel kan worden gezien hetzij als een solide stuk of gaas of opengewerkt . De productie ondersteuning kenmerken van het pakket zijn onder andere het automatisch genereren van materialen eisen , het aanpassen van de details van het samenstel volgens de gekozen materialen en afmetingen .
Assemblies

Een samenstel is gecomponeerd door montage samen delen . De onderdelen zijn 3D-modellen die reeds zijn ontworpen en opgeslagen in bestanden - een bestand voor elk onderdeel . Het deel bestanden hebben de SLDPRT bestandsextensie . Onderdelen kan worden aangepast terwijl de assemblage uitzicht , en dus zowel de assemblage -bestand en alle gewijzigde deel bestanden worden bijgewerkt na wijzigingen op te slaan . Evenals ontworpen onderdelen , zal de opstelling aan items uit een bibliotheek van hardware, zoals moeren, bouten , slot moeren en ringen .
Processing Assemblies

een samenstel kan iteratief worden ontwikkeld . Het kan zijn dat de delen die het samenstel moeten worden aangepast op maat . SolidWorks maakt deze aanpassingen automatisch en herberekent het gewicht van de assemblage en andere statistieken , dienovereenkomstig . De omgeving maakt het samenstel worden gesimuleerd in actie , waardoor elk ontwerp gebreken te identificeren . Nogmaals , aanpassingen aan de delen van de assemblage automatisch de onderdelen bestanden bij te werken .
Vergadering Bestand Inhoud

Een SolidWorks SLDASM bestand bevat de vergadering samen met een Bill of Materials , dat het systeem genereert automatisch uit het ontwerp . De standpunten van de vergadering kan worden opgeslagen in een combinatie van bovenaanzicht , ontplofte assemblage , cutaway en 3D- afbeelding van een reeks van hoeken . SolidWorks biedt ook de mogelijkheid om automatisch te labelen van de onderdelen in de explosietekening van de assemblage . Dit gebruikt dezelfde nummering gebruikt in de stuklijst die is geïntegreerd in de assembly -bestand .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe maak je een Cell in Matlab…
·Gebruik van CAD ​​Software 
·MRP-systeem Principes 
·Makkelijk te CAD programma's g…
·CAD Software Vergelijking 
·Hoe je EPS bestanden van AutoC…
·Hoe maak je een Coincident toe…
·HVAC Ontwerp Programma 
·Hoe te Filet Hoeken van rechth…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Publisher -bestanden conve…
·Hoe maak je een Subtotaal creëren voor …
·Hoe te gebruiken Ffdshow Codec 
·Hoe te Beams & Uitbarstingen maken in Ad…
·Hoe te Omron controle Met Winlogon 
·Wat is de extensie LTP ? 
·Hoe kan ik een MOV converteren naar een …
·Hoe te bevestigen Album Art op iTunes 
·Hoe te WIA gebruiken om een PDF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com