Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Video definiëren Decoder
Video's bekijken die op een relatief eenvoudige zaak zijn . Een cassette zou in een videorecorder worden geschoven en een persoon zou spelen duwen . Echter , dvd's zijn nu de meest voorkomende vorm van entertainment . Deze schijven zijn in staat om met grote hoeveelheden data ( over vier gigabyte ) , en vaak in hun bezit videogegevens . Deze gegevens kunnen niet worden weergegeven , hoewel, tenzij u de juiste video- decoder .
Video decoders kunt u uw favoriete video's bekijken op de computer | Video Decoder

Een video -decoder is , in de kern , een software programma . Het laat de hardware om de gegevens die zijn gevonden op een DVD-schijf en om het weer te geven voor het bekijken interpreteren . Indien een persoon heeft een dvd-station , of zelfs een dvd-speler , maar hij heeft geen video decoder software , dan is hij nog steeds niet in staat zijn om daadwerkelijk een dvd kijken of bekijk een van de video- informatie op.

Coding

Er is niet alleen een vorm van codering een video decoder zal moeten interpreteren om voor een persoon om video bestanden te bekijken . Elk bedrijf heeft zijn eigen vorm van DVD -codering om ervoor te zorgen dat die de productie van de DVD's zal moeten betalen voor de juiste informatie . Dolby Digital, Digital Theatre System en andere bedrijven produceren allemaal hun eigen codes die videodecoders moet kunnen lezen en begrijpen .
Piraterij

Het eerste doel van dvd -codering is om piraterij en het kopiëren van dvd's te voorkomen . Wanneer een persoon gaat naar een kopie van een dvd te maken, dan gaat hij een geavanceerde video decoder die de codering van de DVD kan lezen nodig hebben, maar hij moet ook in staat zijn om die informatie op het gekopieerd of illegaal gekopieerde dvd kopiëren .
MPEG - 2

DVD-video informatie
is gecodeerd in een indeling die heet MPEG - 2 , dat is een soort videobestand . Deze indeling maakt het mogelijk grote hoeveelheden informatie moeten worden gecomprimeerd en opgeslagen op de DVD , zodat alle noodzakelijke informatie heeft ruimte . Veel DVD's zijn opgenomen op beide kanten , meer dan 8 gigabyte aan informatie , en sommige filmbestanden nog kleiner worden gemaakt om op de disc past . Zonder een video decoder , kunnen de bestanden niet worden gecomprimeerd en bekeken .
PC Bekijkt

Een video decoder heeft een andere noodzakelijke functie . Hoewel het kan krijgen rond de bescherming van de daadwerkelijke video bestanden te bekijken , en het kan begrijpen en begrijpen van de MPEG - 2 formaat , geen van deze twee functies zijn handig zonder de derde functie van een video decoder . Dat derde functie is om het bestand te openen en bekijken in een programma ( zoals Windows Media Player ) op een computer .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je sjablonen gebruiken voo…
·Hoe naar DV converteren naar M…
·Hoe doet u mee mov bestanden 
·Hoe kan ik Flash -bestanden be…
·Hoe te DTS Audio Play Met MKV …
·Hoe te Powerpoint bestanden co…
·Hoe maak je een pad voor VLC S…
·Hoe om individuele bestanden t…
·Hoe Songs kopiëren uit YouTub…
  Related Articles
Hoe Video toevoegen aan Microsoft Publis…
Hoe kan ik Wordperfect printerladen defi…
Video Spelers die kan draaien in Word-do…
Hoe de Edit afstand tussen twee snaren b…
Hoe streaming video in Windows Media Pla…
Hoe kan ik een video van Windows Media P…
Hoe de Miniatuur voor Video in Windows M…
Hoe maak je een decoder voor Windows Med…
Streaming video werkt niet in Windows Me…
  Software Articles
·DVD Shrink & Copy Protection 
·Hoe Gratis Virus Protection Software Kri…
·Hoe te EXE Installer Extract 
·Hoe Achtergrond Ruis verminderen Met iMo…
·Regedit Programma 
·Hoe te Quicken converteren van Macintosh…
·Hoe je VST Tracks gebruiken in Nuendo 
·Hoe kan ik een dvd branden Van Freecorde…
·Google Talk Vs . Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com