Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe kan ik een dvd branden Van Freecorder
Freecorder kun je video te downloaden van vele van de grootste video - sharing sites op het web . Bij de meeste sharing sites , een video te downloaden is net zo eenvoudig als een paar muisklikken . Naast het maken van het gemakkelijk om uw favoriete video's te downloaden , Freecorder kunt u ook video's converteren naar een formaat dat u vervolgens kunt gebruiken DVD's compatibel is met uw DVD-speler te creëren . Zodra u de video te converteren , kunt u dan gebruik maken van Windows ' ingebouwde DVD branden functie om uw schijven te maken in een kwestie van minuten . Instructies
Download een video
1

Blader naar de Applian.com website . Download Freecorder en sla het op uw computer . Sluit uw webbrowser .

Klik 2 ' Start' en vervolgens ' Computer '. Navigeer naar de map waarin u het Freecorder setup-bestand opgeslagen . Dubbelklik op het bestand om de installatiewizard te starten . Volg de instructies op het scherm om Freecorder installeren op uw computer .
3

Start uw webbrowser . De werkbalk Freecorder verschijnt nu onder de adresbalk in uw webbrowser . Navigeer naar een webpagina met een video die je wilt downloaden en opslaan op een DVD-disc bevat . Markeer het URL-adres , druk dan op de " Ctrl " en de " C " -toetsen om de webpagina-adres te kopiëren naar het Windows klembord .
4

Klik op het YouTube logo met de pijl bar . Het is gelegen aan de uiterste linkerkant van de werkbalk Freecorder . Een nieuw venster verschijnt en toont de ClipNabber webpagina . Klik in het veld "URL" , druk dan op de " Ctrl " en de toetsen " V " om de URL van de video pagina te plakken in het hulpprogramma ClipNabber .
5

Klik op de " Nab " ​​knop , en wacht een paar seconden voor de site om informatie op te halen van de host website voor de video . Wanneer u wordt gevraagd , klikt u op de knop "Download" . Sla het videobestand naar een map op uw computer .
Zet de Video
6

Klik op de " Converter Tool " op de werkbalk Freecorder . De Converter Tool pictogram heeft een foto van twee pijlen - een punten omhoog en de andere punten naar beneden . Een nieuw venster Converter Tool wordt geopend .
7

Markeer de naam van de video die u heeft gedownload met het hulpprogramma ClipNabber . Klik op de keuzelijst onder " Kies een nieuwe Format " header , en selecteer vervolgens de " WMV Zelfde Kwaliteit ( * . Wmv ) " optie .
8

Klik op het pictogram "Folder " en selecteer een map waarin u de geconverteerde video op te slaan . Klik op de " Start "-knop . Freecorder converteert de video en slaat het nieuwe bestand in de map die u hebt geselecteerd .
9

downloaden en converteren andere video's die u wilt opnemen op de DVD .
Brand de DVD

Klik 10 ' Start' en vervolgens ' Alle programma's , " en vervolgens " Windows DVD Maker . "
11

Klik op de " Add items "knop op de DVD Maker werkbalk . Blader naar de map waarin Freecorder redde de geconverteerde video bestanden . Markeer de video-bestanden - in WMV-formaat - klik vervolgens op de knop 'Toevoegen'
12

Klik op de knop "Volgende" . . Klik op en selecteer een menu- stijl voor de nieuwe DVD uit de lijst Stijlen menu aan de rechterkant van het scherm .
13

Plaats een lege dvd-schijf in het optische station van uw computer . Als het venster " Automatisch afspelen " verschijnt , sluit u het.
14

Klik op de knop "Branden " in het venster van Windows DVD Maker . Wacht een paar minuten voor Windows om de video bestanden te kopiëren naar de schijf en configureren voor gebruik in Windows- computers of dvd-spelers . Verwijder de schijf eenmaal de optische drive lade opent .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe te branden van een DVD DL …
·Hoe kan ik een DVD van DVD sch…
·Hoe kan ik YouTube video's bra…
·Hoe te kopiëren & branden van…
·Hoe AVI -bestanden branden naa…
·Hoe kan ik mijn DivX AVI -best…
·Hoe te branden van een film va…
·Hoe een online video te brande…
·Hoe Rip & Burn DVD's Met Nero 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Groeperingen in Excel maken 
·Hoe je 2 Ventrilos Run tegelijk gebruike…
·Hoe te Naambordjes in Word afdrukken 
·Hoe maak je een Halftone in Illustrator …
·Windows Media Player File Compatibility …
·Hoe maken en verzenden e-mails van Micro…
·Hoe maak je een Shiny Voorhoofd in Photo…
·Hoe te wissen van een Bitmap afbeelding …
·Hoe naar Creative MuVo V100 Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com