Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Powerpoint bestanden converteren te spelen op een DVD-speler
Als je de voorbereiding van een grote presentatie , kunt u gebruik maken van Microsoft's PowerPoint te helpen uw publiek mee te volgen . Maar veel dingen mis kan gaan met een PowerPoint-presentatie , uit een kleverige muis die weigert om de dia te gaan , om een toevallig toetsaanslag die u stuurt naar het begin van uw presentatie . Een manier om deze valkuilen te vermijden is om uw presentatie op DVD op te nemen . Dit zal ook helpen een meer gepolijste presentatie geven , omdat je nodig hebt om uw presentatie af te stemmen op de DVD - hoewel u kunt altijd pauzeren of terugspoelen als je nodig hebt om . Wat je nodig hebt
Computer verhuur dvd -brander
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw webbrowser en ga naar Camstudio.org . Scroll naar beneden naar de " Download links " lijst en klik op de eerste optie om CamStudio , een gratis screen - opname programma te downloaden . Installeer CamStudio . Kopen van 2

Maak uw PowerPoint-presentatie , compleet met alle geluiden , effecten en overgangen die u wilt opnemen . Ren door de dia's , terwijl het geven van de sprekende deel van de voorstelling , als de presentatie moet overeenkomen met een toespraak . Als u tevreden met de timing bent , geopend CamStudio .
3

Klik op "Regio" > " Volledig scherm . " Druk op " Record " in CamStudio . Onmiddellijk overschakelen naar PowerPoint en druk op " F5 " om de diashow te starten . Ren door het weer , net als u gerepeteerd in stap 2 . Wacht een paar momenten aan het einde van de presentatie voordat u het zwarte scherm te verlaten .
4

Verlaat de presentatie en terug te keren naar CamStudio . Klik op "Stop . " Noem het bestand en klik op "Opslaan . "
5

Open uw webbrowser en ga naar Virtualdub.org . Klik op 'Downloads' in het linker menu , klik vervolgens op de link op de volgende pagina te VirtualDub downloaden , een gratis , kale video-editor . Installeer en open VirtualDub , open dan uw PowerPoint- videobestand .
6

Druk op de toets ' Thuis ' op uw toetsenbord ( of klik op 'Bewerken' > ' Set Selection Start " ) , en verplaats de schuifregelaar de plaats van de video net voor de eerste dia weergegeven . Druk op de toets "End " ( of klik op 'Bewerken' > ' Set Selection End " ) , vervolgens ' Verwijderen '.
7

Verplaats de schuif naar het punt in de video net na de laatste dia verdwenen . Druk op de toets "Home " ( of klik > "Set Selection Start" "Bewerken " ) , verplaatst u de schuifregelaar naar het einde van de clip en druk op de toets " End" ( of klik op 'Bewerken' > ' Set Selection End " ) , vervolgens 'Verwijderen'. Druk op " F7 ", typt u een naam voor uw bewerkte bestand en klik op " Opslaan ".
8

Plaats een lege DVD . Open DVD brandprogramma van uw computer ( iDVD op Mac , Windows DVD Maker op Windows ) en verbrandt het bewerkte bestand op de DVD .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een MKV-bestand in …
·Hoe kan ik een AOB -bestand te…
·Alternatieven voor de RealVide…
·AVI converteren naar DVD Grati…
·Hoe te Effecten & Tips Gebruik…
·Hoe te Cyberlink Power Directo…
·Hoe je video's converteren Met…
·Hoe te Curves Teken op een Pre…
·Hoe te Verscheidene films pass…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe muziek te verzenden via Ventrilo 
·Hoe maak je een Practice site met behulp…
·Hoe te Pagemaker bestand converteren naa…
·Hoe kan ik Excel 's SIGN Functie Gebruik…
·Hoe maak je een 3 - D animatie Photoshop…
·? Wat is een circulaire Reference in Mic…
·W32.Sillyfdc Virus Removal Tools 
·Hoe je toe Google Desktop aan QuickBooks…
·Quickbooks Opleiding voor Accountants 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com