Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te Quicken converteren van Macintosh naar Windows
Quicken is een personal finance-software pakket, ontwikkeld door Intuit . Het wordt omarmd door zowel Macintosh als PC-gebruikers , hoewel Intuit historisch lanceert nieuwe versies voor Windows op een veel frequentere basis dan het doet voor de Mac . Een van de gemeenschappelijke kritiek van Quicken is dat Windows-versies bevatten functies die niet worden gerepliceerd op Mac-versies . Helaas kan Quicken -bestanden die op een Mac niet worden gelezen door de Windows -versies uitvoeren van een beetje werk vooraf. Wat je
Windows - geformatteerde flash drive
Mac nodig met Quicken geïnstalleerd
PC met Quicken geïnstalleerd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Begrijp dat de conversie proces zal niet naadloos . Hoewel de meeste van de gegevens zal netjes over te dragen , zullen een aantal gegevens moeten rekeyed op het Windows -bestand . Deze gegevens bevatten Online Account Information , begrotingen , Memorized Rapporten en QuickFill Transacties op uw agenda , samen met een paar andere voorkeuren . Kopen van 2

Maak een reservekopie van uw Macintosh Quicken gegevens voordat u iets anders doet , want het is altijd een goede gewoonte om te werken met een kopie en niet het originele bestand.
3

Controleer de datum instellingen op uw Mac voordat u de Quicken -bestanden . Lanceren " Systeemvoorkeuren " ( te vinden onder de appel in de linkerbovenhoek van je scherm ) en selecteer " Taal en tekst . " Dan markeert " Formats " en bevestigen dat uw data worden opgemaakt voor de Verenigde Staten . Onjuiste instellingen kunnen tijdens de conversie van de gegevens besmetten .

Launch Quicken 4 op de Mac , selecteer " Accounts " in het menu "Lijsten " en controleer de " Show Hidden Accounts 'in te schakelen . Bevestigen dat de accountnamen niet alle niet-alfanumerieke tekens bevatten en dat geen van de rekeningen hebben dezelfde naam als een categorie (zoals Petty Cash ) . Daarnaast bent u in staat om een rekening te noemen "Cash . " Je kunt een account eenvoudig hernoemen door "Edit Account" te selecteren onder het menu "Bewerken " .
5

Controleer of alle ticker symbolen voor aandelen en fondsen zijn in alle doppen en dat geen enkele categorie namen of klasse velden overschrijdt 29 tekens , inclusief spaties . Deze kunnen worden bewerkt door het openen van de lijst onder het menu "Lijst" , aandacht voor de account en klikken op de knop 'Bewerken' .
6

Druk " Command + Option + B " op uw toetsenbord te indexeren uw Quicken -bestand en sla een kopie van het bestand op het bureaublad door het selecteren van " kopie opslaan " onder het menu "Bestand " .
7

Open de opgeslagen kopie op het bureaublad en selecteer " Export " onder het menu "Bestand " en kies " To QIF . " Sla het bestand , bevestigt het heeft het . QIF suffix , en kopiëren naar een Windows - geformatteerde flash drive . Vervolgens steekt u de stick in de pc .
8

Launch Quicken op de PC en maak een nieuw bestand ( geen nieuw account) door " Nieuw " te selecteren onder het menu "Bestand " . Selecteer " Import " van onder " File ", navigeer naar het . QIF bestand op de flash drive en selecteer " Alle accounts " in het veld " Accounts " . Selecteer vervolgens het volgende in het venster QIF Import : . TransactionsAccount ListSecurity ListCategory ListSpecial Handling Voor Transfers
9

Bevestig dat uw conversie succesvol door de saldi te vergelijken op de Mac -en Windows-bestanden was

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Gesloten Accounts verbe…
·Wat is een item Receipt in Qui…
·Hoe te openen een QuickBooks M…
·Het verschil tussen V $ SQL & …
·Hoe de Comma Verander naar een…
·Hoe te Turn Off Beep in Quickb…
·Hoe te sorteren op Toepassen o…
·Hoe te gebruiken Medlin Genera…
·Hoe het opzetten van QuickBook…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een DOC- bestand converteren…
·Hoe maak je een Adobe -formaat converter…
·Verschillen tussen Backup en Recovery Di…
·Hoe je foto's converteren naar AVI 
·Hoe kan ik een back-up batterij 
·Hoe te Verhalen Creëer Online 
·Hoe te Stappen in Excel Maak 
·Lijst met sneltoetsen voor Office Excel 
·Hoe je Photoshop een Tea Stain 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com