Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te openen een QuickBooks Mac op een PC
Je hebt besloten om uw kantoormachines updaten van de Apple Mac naar een meer business - vriendelijke Windows-pc -systeem . Je hebt al een aanzienlijk bedrag van de ingevoerde gegevens . U moet de QuickBooks software te kopen voor de PC voor het begin van de conversie . Het proces van het omzetten van een Mac QuickBooks bestand naar een pc is gedetailleerd een. Elke stap moet exact op andere wijze te worden gehouden met de conversie zal niet compleet of erger, kan het bedrijf bestand mogelijk beschadigd . Wat je
QuickBooks software op een PC
QuickBooks software op een Mac
Flash drive of CD - Rom
geïnstalleerd geïnstalleerd Need Toon Meer Aanwijzingen
het File Transfer voor voorbereiden van Mac naar PC
1

Open het QuickBooks bestand op de Mac- computer . Klik op " File ", " Bestand kopiëren . " Kies het bureaublad als de locatie als daarom wordt gevraagd , kijk naar de naam van het bestand en zorg ervoor dat er geen speciale tekens ( symbolen of spaties) in de naam . Als die er zijn , te wijzigen of te verwijderen , en klik op "OK . " Kopen van 2

Verwijder alle opgeslagen transacties en rapporten . Klik op "Lijsten ", " Memorized Transactions . " Het venster dat verschijnt zal deze transacties hebben op het. Klik op elke transactie . Wanneer de transactie verschijnt , druk op de " Ctrl " en " D " toetsen om elke transactie te verwijderen . Herhaal de procedure voor opgeslagen rapporten vinden in het menu ' Rapporten ' .
3

Herbouw het bedrijf bestand . Klik op " File ", " hulpprogramma's", "Data Rebuild . " Deze automatisch verwijdert ongebruikte transacties en bereidt het bedrijf bestand voor conversie . Houd in gedachten dat dit kan tot 20 minuten voor grote bestanden .
4

Verwijder lange memo berichten uit de QuickBooks cheques , rekeningen, facturen en kwitanties . Om ze snel te vinden , draaien een aangepaste transactie Detail Rapport uit het menu ' Rapporten ' . Open dit rapport en klik op de knop "Wijzigen" . Kies een andere datum range om " All . " In het vak " Kolommen " in de linkerbenedenhoek , klikt u op het vakje " Memo " en klik op " OK . " Dit toont alle transacties met memo's . Vind de langere, en verwijder ze .
5

Herbouw het bestand opnieuw volgens dezelfde procedure als voorheen . Sla het bestand op de Mac-desktop en hernoem het aan te geven dat dit is het bestand dat u wilt overbrengen naar de PC .
Omzetten van de Mac File naar PC
6

Open het herbouwd bestand op de Mac en klik op de knop "Bestand" . Scroll naar beneden naar de "Back-up om QuickBooks voor Windows . " Wanneer u wordt gevraagd door de software voor de locatie op te slaan om , slaan deze back-up bestand naar een flash drive voor overdracht naar de PC . Zorg ervoor dat de bestandsnaam een . QBB extensie .
7

Open het QuickBooks programma op de PC . Klik op " File ", " Restore " en het herstel van het . QBB -bestand vanaf uw flash drive . Wanneer u wordt gevraagd naar een locatie voor het nieuwe pc-bestand opslaan , kies uw PC bureaublad .
8

Het bestand converteren . Na het . QBB bestand wordt hersteld op de pc , wordt u gevraagd voordat de conversie begint de vraag of je wilt het bestand op de pc te zetten . Klik op " Yes " en wacht . Het kan zo lang duren als het opnieuw opbouwen of langer . Probeer niet om alle werkzaamheden aan de computer doen terwijl het proces voltooien .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe maak je een QuickBooks Dat…
·Hoe te Tags In Quicken 2011 
·Hoe maak je een QuickBooks Inv…
·Hoe je Sales & Facturen in Qui…
·Quickbooks Data Recovery 
·Hoe maak je een groep van klan…
·Afbreken Fout in QuickBooks 
·Hoe te Quickbooks Setup voor 2…
·How Do I Import Excel naar Qui…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Rid van Static in Adobe Premi…
·Hoe kan ik Excel Grafieken ontwerpen 
·Hoe om afbeeldingen te importeren in Pro…
·De nadelen van OpenOffice 
·Wat te doen als Adobe Bridge Zorgt ervoo…
·Hoe uw eigen Knopstijl Build in Office W…
·Hoe te tekenen in MS Word 
·Hoe maak je een alfabetische Mailing Lis…
·Hoe kan ik een conferentie over Skype Cr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com