Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
In Quickbooks 2007 Pro Hoe kan ik Verminder Inventarisatie Voordat we Maak een factuur ?
Winkels die inventaris moet te maken hebben met krimp , de daling van de voorraden door diefstal of beschadiging . De inventaris kenmerk van QuickBooks Pro 2007 maakt inventaris aanpassingen direct in het programma . Dit zal ervoor zorgen dat de juiste telling van de inventaris nauwkeurig en die is opgenomen een factuur kan niet worden gemaakt voor items die niet op voorraad zijn . Het geautomatiseerde deel van voorraadbeheer zal de ondernemer gevraagd om out-of - stock artikelen bestellen en inkooporders maken om aan leveranciers te sturen . Instructies
1

Fysiek tellen alle inventaris in de winkel , magazijn, enz. Het zal helpen om een ​​voorraadartikel lijst die kan worden uitgevoerd door de winkel en wordt gebruikt om de nauwkeurige telling opnemen drukken .

Ga naar het tabblad " Rapporten " en klik op de " actuele inventaris werkblad . " Er zullen vier kolommen : . De objectbeschrijving, voorkeursleverancier , de on - hand- telling en de fysieke telling , met lege regels voor het opnemen van de fysieke inventarisnummers

QuickBooks
niet over een " just in time " inventaris tellen functie , wat betekent dat u niet tegelijkertijd je ze tellen de verkoop van de items en eindigen met een nauwkeurige telling . Deze telling moet gebeuren na enkele uren of wanneer de winkel gesloten is . Als dat niet mogelijk is , krijgt gewoon zo dicht als je kunt om de werkelijke telling en het uitvoeren van een inventarisatie controle twee keer per jaar . Kopen van 2

Maak een last met de naam " Krimp " of " Inventaris aanpassing . " Om dit te doen , klikt u op het tabblad "Lijst" op de bovenste menubalk en dan op het tabblad " Rekeningschema " . Houd de " CTRL " en " N " -knoppen naar beneden en kies " Expense " als het type account . In het vak "Beschrijving " , zet een beschrijving die u eenvoudig kunt koppelen aan inventaris aanpassing. De " Note " en " Tax - Line Mapping " zijn optionele velden .
3

Ga naar de startpagina van de QuickBooks scherm en kijk naar de rechterkant onder het kopje "Bedrijf . " Kijk voor het pictogram " Hoeveelheid Op Hand Adjust " en klik erop . Het venster dat verschijnt is voor het maken van aanpassingen aan de inventaris tellen , waardoor u de inventaris te verminderen .
4

Vergelijk de " Huidige Aantal " kolom met de fysieke lakens en voert nieuwe hoeveelheid in het " nieuwe Hoeveelheid "kolom . QuickBooks automatisch het verschil en de kosten van de aanpassing , die zal leiden tot een last wordt afgeschreven van de waarde van de ontbrekende inventaris te berekenen .

Als uw bedrijf is de productie van producten van verschillende assemblage items , moet u nemen een aanpassing voor elk onderdeel . Bijvoorbeeld , is een kruk vier delen : drie poten en een stoel . Als QuickBooks verslagen zeggen dat je 10 en fysieke telling zegt negen , moet u een correctie voor alle stukken , niet het geheel te maken .
5

Vul de rest van de gegevens op de " Inventory aanpassing " sheet . Deze omvatten de datum van de aanpassing , het referentienummer van de aanpassing , en de rekening te worden gebruikt om de inventaris te stellen tegen ( de nieuwe account die u zojuist hebt gemaakt ) . De klant en klasse opdrachten zijn optioneel en zou niet gebruikt worden in een normale inventaris aanpassing. Klik op " Opslaan" en " nieuwe " en de inventaris is teruggebracht tot fysieke tellingen passen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe maak je een prijsopgave St…
·Problemen in Printing Controle…
·Hoe kan ik een factuur Betalin…
·Hoe kan ik een spreadsheet op …
·Hoe te W - 2s Maak met behulp …
·Hoe te Quicken upgraden 
·Hoe te Crystal Reports Met Edg…
·Verwijderen van verborgen best…
·Hoe maak je een draagbare Comp…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Krassen verwijderen van een DVD v…
·Hoe TS videobestanden te converteren naa…
·Een back-up van een iPhoto naar een exte…
·Hoe kan ik een tekst document in Adobe A…
·Hoe te verminderen PDF Grootte 
·Hoe te Dream bestanden converteren naar …
·Nadelen en voordelen van Afbeeldingscomp…
·Hoe kan ik een AVG Werkbalk Delete 
·Hoe te Elevation Pas in FSX 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com