Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe naar DV converteren naar MPEG
Converteren videobestanden van het ene formaat naar het andere kan een van de meer lastige aspecten van digitale video werken . Hoewel er tal van video bekijken en bewerken van programma's die meerdere formaten te ondersteunen , zijn er relatief weinig die naadloos kan omzetten onder de meerderheid van formaten - en er zijn tientallen formaten . U moet conversie software te kopen voor dit proces , maar dit artikel zal u tonen hoe om het te doen met een trail versie , zodat u kunt er zeker van dat het werkt voor u alvorens het besluit om te kopen . Wat je
computer moeten met internettoegang
Kabels uw . DV- bestanden naar uw computer ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw . DV -bestand op uw computer met een kabel die ondersteund wordt als je dat nog niet hebt gedaan . Deze stap is alleen van toepassing als uw . DV -bestand is alleen op uw video- opname-apparaat en nog niet op uw harde schijf . Kopen van 2

Download het installatiebestand voor de gratis proefversie van AVS Video Converter . Dit programma is erg populair voor video-bestand conversie en heeft een ruime proefperiode , maar je moet weten op voorhand dat uw video-output bestand een watermerk van de AVS logo erop zal hebben . Als u het bestand wilt converteren zonder het watermerk , moet u het programma later te kopen . Er is geen risico met het downloaden en met behulp van het proces , je kunt niet te worden opgeladen zonder het maken van een bewuste poging om het te kopen
3

Open het installatiebestand nadat de download is voltooid . . Volg de aanwijzingen op het scherm om AVS Video Converter te installeren .
4

Launch AVS Video Converter wanneer de installatie is voltooid .
5

Klik op de knop Bladeren tegenover de ingang file veld aan de rechterkant van het venster AVS . Dit opent een klein venster waarin u uw harde schijf navigeren naar je . DV -bestand te vinden . Wanneer u het bestand hebt gevonden , dubbelklikt u erop om het te selecteren .
6

Klik op de knop aan de bovenkant van het venster genaamd "To MPEG . "
7

Klik op de "Edit Profile " knop aan de rechterkant van het venster om al uw MPEG conversie formaten onthullen . Er zijn meerdere versies van MPEG-video formaten ( MPEG2 , MPEG4 , bijvoorbeeld) , en als je niet zeker weet welke te kiezen , gebruik gewoon het standaard formaat dat het programma heeft voor u geselecteerd .
8

Klik op de knop "Bladeren" tegenover de Output File veld aan de rechterkant van het venster . Dit opent een venster waarin u kunt uw harde schijf navigeren . Zoek of maak de map waarin u wilt uw afgewerkte MPEG-bestand te worden gedeponeerd en dubbelklik erop om door te gaan .
9

Klik op de knop " Convert Now ! " op het hoofdvenster . Dit zal de conversie te starten . Wanneer de statusbalk het einde bereikt , is uw bestand geconverteerd .
10

Navigeer je harde schijf om naar de map die u in stap 8 geselecteerd en open het MPEG videobestand . Het zou moeten spelen als een gewone MPEG , maar je zal het AVS watermerk te zien . Als u tevreden bent met de prestaties van het programma en willen de volledige versie te downloaden , zodat u kunt video te converteren zonder het watermerk , terug naar de AVS Video Converter website en de aankoop van de volledige versie .
< Br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je opnemen en bewerken TV …
·Tools om AVI converteren naar …
·Hoe maak je een videoclip conv…
·Adobe Video Effects 
·Hoe maak je een 3GP convertere…
·Hoe te ConvertX gebruiken om d…
·Hoe te Black Bars Verwijder Va…
·Hoe maak je een band kopiëren…
·Hoe kan ik Grab Een Frame Van …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PDF-bestanden Query Met Microsoft In…
·Hoe maak je een PowerPoint- Set voor een…
·Hoe maak je een Video Dat hoeft niet de …
·Hoe je Samsung Omnia videobestanden conv…
·Hoe maak je een Skype-naam 
·Hoe toegang Wildcard tekens in een param…
·Hoe te WinFonie Mobile installeren 
·Hoe kan ik een partitie maken op mijn la…
·How to Get Things Done Met OneNote 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com