Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Black Bars Verwijder Van Blu - Ray Encodeert
Digitale video's die zijn gecodeerd voor het afspelen op Blu - ray discs worden opgeslagen in het M2TS bestandsformaat . Indien een M2TS bestand heeft zwarte balken aan de boven-en onderkant van het beeld , dan is de media is letterbox . Letterboxing is een techniek die formaten media om een andere hoogte-breedteverhouding te passen met behoud van de verhoudingen intact . Elke breedbeeld beeldmateriaal dat wordt vastgelegd in een beeldverhouding zoals 16:9 , 1.85:1 en 2.39:1 letterbox is meestal een beeldverhouding van 4:3 past . Wilt u zwarte balken uit een M2TS bestand te verwijderen , kunt u een combinatie van twee gratis programma's gebruiken om deze taak te voltooien . MPEG Streamclip is een video - editing tool die letterboxing kan verwijderen door bijsnijden beeldmateriaal . Maar voordat een Blu - ray- coderen naar MPEG Streamclip kan worden geplaatst , moet worden omgezet in een ondersteunde .. avi -formaat met gratis HD Converter . Wat je
computer moeten met gratis HD Converter en MPEG Streamclip geïnstalleerd
Toon Meer Aanwijzingen

Launch Gratis HD Converter 1 . Ga naar " File " en selecteer " MTS/M2TS Add File . " Blader naar het M2TS invoerbestand in het venster bestand . Klik open voor de media importeren in de applicatie . Kopen van 2

Ga naar het onderdeel "Output Format " . Open de " Preset " pull - down menu en selecteer " AVI ( High Quality ) . " Programma van de " Size ", " FPS , " " Video Bitrate " en " Audio Bitrate " velden om de eigenschappen van de M2TS invoerbestand passen . < br >
3

Klik op de " Convert " knop . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer het bestand conversie is voltooid . De AVI- output bestand wordt opgeslagen op dezelfde locatie als het M2TS invoerbestand .
4

Launch MPEG Streamclip . Ga naar " File " en selecteer "Open Files ... " Blader naar het AVI- output bestand in het venster bestand . Selecteer het item en klik op "Open " om de media te laden in de applicatie .
5

Ga naar " File " en kies uit het " Exporteren naar QuickTime , " " Exporteren naar AVI " of " Export naar MPEG - 4 " -opties . Een venster " Film Exporter " zal laden .
6

Vink het vakje " bijsnijden " . Voer de breedte van de zwarte balken ( in pixels ) in de " Top " en velden " Bottom " . Klik op " Film maken . "
7

Kies een opslaglocatie voor de bijgesneden Blu - ray coderen in het bestand op te slaan venster . Klik op " Opslaan . " Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer het bestand conversie is voltooid .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe naar MOV bestanden af ​​te…
·Stap-voor- stap instructies vo…
·Hoe maak je een scène Clip Va…
·De beste manier om AVCHD B - F…
·Vob Compatible Media Extenders…
·Hoe online Training Video Creë…
·Hoe maak je een Looping DVD Me…
·AnyDVDtray.exe veroorzaakt Cry…
·Hoe Vergelijk DVD Copier Softw…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een printer te installeren op een Re…
·Brain Imaging Software 
·Hoe je X264 CHD Transfer naar een DVD 
·Het gemeenschappelijk update Subsystem &…
·Hoe te Navw32.exe verwijderen 
·Hoe te Cool Effects Met Maak Photoshop 
·Hoe te Nieuwe lettertypen installeren op…
·Wat zijn de onderdelen van een computer …
·Hoe kan ik een handgeschreven handtekeni…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com