Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Primaire en Secundaire Context in Mobile Video Communicatie
In videocommunicatie, net als veel andere vormen van communicatie , context is uiterst belangrijk . Vaak is nog moeilijker te definiëren . Voor -definitie , de context van de video productie en consumptie kan worden onderverdeeld in " primaire" en " secundaire " contexten . Deze contexten bepalen hoe mensen kijken en te produceren video's in dat zij bepalen de voorwaarden van de manier waarop video wordt gedeeld of gecreëerd . Met de komst en progressie van gemakkelijk beschikbare mobiele apparaten geschikt videocommunicatie deze context nog belangrijker omdat het verschil tussen de twee vervaging die nieuwe vraag op hoe video wordt verbruikt verhoogt . Primaire Context

Primaire context
verwijst voornamelijk naar de directe ervaring wordt opgenomen . Degenen die betrokken zijn bij een situatie , die deelnemen aan het of kijken als toeschouwers worden betrokken bij de " primaire " context . Degenen die in primaire context zijn meestal meer viscerally aangesloten op een evenement , zoals een vergadering of een spel, in die fysieke ervaringen, zoals het zicht , zijn smaak en gevoel betrokken . Bovendien , die in de primaire context zijn niet beperkt door de weergave van een enkele opname . Dit is het toneel van de gebeurtenissen die de kijkers zullen worden doorgegeven .
Secundair Context

Secundaire context
is de context waarin een kijker kijkt videocommunicatie . Deze context scheidt van de primaire context op een aantal manieren , het meest opvallend doordat het secundair verband zijn niet in de primaire context . De secundaire context is meestal de plaats van verbruik , en als zodanig wordt meer beïnvloed door de aard van de interface en apparaten beschikbaar voor die consumptie.
Overlappende contexten

Soms zijn de primaire en secundaire contexten overlappen . Sommige van deze gevallen gaat het om reality shows , waar de primaire sight- context van de recorder direct wordt overgebracht op de kijker . Of, als een publiek in de aanwezigheid van een mobiele recorder hele opname als een gebeurtenis ontvouwt , de primaire en secundaire context overlap . Of, zou het publiek daadwerkelijk interactie met de recorder , waardoor zowel de primaire en secundaire context .
Het Belang van Context in Video Communicatie

De filosoof Plato schreef vaak over schrijven en spraak verschillende vormen van communicatie tegenover elkaar , met spraak dat de meerdere van de twee . Hij betoogde dat was omdat hij geloofde dat schrijven was gewoon een " kopie " van wat gezegd werd en kon dus niet beweren terug of schakel een luisteraar /lezer . In zekere zin , echter , de contexten van videocommunicatie hoogtepunt verschillen in communicatieve context . Primaire en secundaire contexten vorm geven aan hoe de kijkers consumeren video , hoe ze begrijpen het en hoe ze produceren .
Context betreft mobiele apparaten

Aan de ene kant , mobiele apparaten vaak bevatten de mogelijkheden om video gemakkelijk en onmiddellijk opnemen . Dit betekent dat wij delen primaire contexten met elkaar gemakkelijker , zelfs met mensen om ons heen . Mensen kunnen een gebeurtenis delen terwijl in fysieke nabijheid terwijl tegelijkertijd het evenement te bekijken in een opname . Anderzijds , mobiele apparaten bevatten ook typisch software een video weergave direct delen . Deze dubbele functionaliteit maakt de overtocht van primaire en secundaire context bijna onmiddellijk . Dienovereenkomstig , problemen met de privacy van de opname en het auteursrecht is gestegen in het kielzog van deze mogelijkheden .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe de audio in een AVI- Repar…
·Hoe Set Up Nero Media Streamin…
·Hoe maak je een recent project…
·Hoe om dvd-films Transfer naar…
·Hoe om bestanden uit de YouTub…
·Hoe kan ik een dvd exporteren …
·How to Get DirectX 9 Plus 
·Hoe te coderen FFmpeg & TrueHD…
·Hoe maak je een Wazige video t…
  Related Articles
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe te Kop-en voetteksten toevoegen aan …
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe u uw standaard stijlen en documenten…
Hoe naar Bekijken en afdrukken in Word 2…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe te Spelling en grammaticacontrole in…
Hoe te Zoeken en vervangen meerdere woor…
Hoe je zowel portret en landschap oriën…
  Software Articles
·Hoe maak je een vel in Excel 2007 Maxima…
·Hoe maak je een lege pagina op Verwijder…
·Hoe te doden Dr House in Fallout : New V…
·Hoe je ZIP -bestanden met Perl Extract 
·Hoe te verbinden Reden om een ​​MIDI -ap…
·Hoe te Publicaties converteren naar Eboo…
·Hoe te Solidworks 2007 Run op Vista 
·Hoe te Uw Schip Verkrijgbaar in Critical…
·Hoe te gebruiken de Box zoeken in Word 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com