Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Welke spelers ondersteunen MP4s ?
Een digitale video die is gecodeerd met de MPEG - 4 compressie standaard wordt verspreid met de MP4-bestand extensie . Omdat de MPEG - 4 compressie standaard zo efficiënt , produceert digitale videobestanden die relatief klein maar in hoge kwaliteit . Sinds de introductie in 1998 , is de indeling naar voren als het belangrijkste medium voor digitale video- downloads . MP4- bestanden kunnen worden geopend en afgespeeld in verschillende mediaspelers , internetbrowsers en draagbare apparaten . Software Suites

Windows Media Player is een onderdeel van de Microsoft Windows -software suite. In aansluiting op zijn eigen formaten WMV en WMA , kan Windows Media Player openen en afspelen MP4-bestanden . Ondertussen , QuickTime is eigendom mediaspeler van Apple , die is opgenomen in de Mac OS X- lijn van applicaties . Het programma ondersteunt het afspelen van elke video in de MPEG - 4 compressie standaard . Apple's iTunes is ook compatibel met de MP4-formaat . Samen met handelen als de front - end programma voor QuickTime , iTunes ook fungeert als de media- beheerprogramma voor de iPod , iPhone en iPad -apparaten .
Third -Party Programs

VideoLAN VLC , RealNetworks RealPlayer en Media Player Classic zijn enkele voorbeelden van derden mediaspelers die MP4-bestanden kan openen . Net zoals Windows Media Player en QuickTime , al deze toepassingen kunnen worden gedownload en geïnstalleerd gratis . Maar terwijl VLC wordt verspreid in zowel Mac als PC -versies , zijn RealPlayer en Media Player Classic alleen ondersteund door Windows .
Internet Browser Plug - ins

Toen sommige media player applicaties zijn geïnstalleerd , zetten ze componenten die activeert de weergave voor MPEG - 4 video's in Internet browsers ( bijv. Internet Explorer , Safari , Firefox en Chrome ) . Zowel QuickTime en VLC zijn mediaspelers die internetbrowsers rusten met dergelijke plug - ins . Naast het streamen van MPEG - 4 -video die is ingesloten op een webpagina , kunnen deze verbeterde internetbrowsers openen en afspelen lokaal opgeslagen MP4-bestanden .
Draagbare mediaspelers

vergeleken met andere digitale video formaten zoals MOV , WMV en AVI , MP4-bestanden hebben een compact datasnelheid . Als gevolg hiervan , een MPEG - 4 -video is minder kans op het nemen van een aanzienlijke hoeveelheid schijfruimte of besteden het geheugen van een apparaat . Omdat het niet vereist veel bandbreedte te voeren , wordt de MP4-formaat breed ondersteund door video - apparaten zoals de Apple iPod , iPhone en iPad , de Microsoft Zune en de Sony PSP . De MPEG - 4 compressie standaard wordt ook vaak gebruikt om media af te spelen coderen op mobiele telefoons .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te schudden in Adobe Premi…
·Hoe je een AVI converteren naa…
·Hoe te installeren PowerDVD 
·Hoe Video Transfer Van Mini DV…
·Hoe kan ik een DVR op de compu…
·Hoe kan ik een dvd Van MPEG2 Z…
·Hoe kan ik mijn dvd- collectie…
·Hoe te installeren XP Tablet V…
·Hoe de Voice afzonderlijk van …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe je contactpersonen in Skype Delete 
·Hoe te SWF -formaat afspelen 
·Wps naar Doc Conversie 
·Hoe je URL Links Toevoegen aan tekst in …
·Hoe je tekst toevoegen Over een Picture …
·Hoe kunt u helpen Break Down de Workload…
·Hoe maak je een Microsoft Word- document…
·Hoe kan ik Excel animatie in PowerPoint …
·Hoe de Closing Tag zoeken in Dreamweaver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com