Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe kunt u helpen Break Down de Workload voor het team met PPT
Help de leden van uw team begrijpen hun aankomende werkdruk en verantwoordelijkheden door te laten zien alles in een Microsoft PowerPoint-presentatie . Met PowerPoint , kunt u dingen stap-voor - stap of in de kleinste details uit te leggen , in een gemakkelijk te navigeren formaat dat teamleden kunnen verkennen in hun eigen tempo . De PowerPoint -uitgang , PPT , maakt het bekijken van de elektronische diapresentatie zo eenvoudig als het indrukken van de pijltjestoetsen op het toetsenbord , zodat uw medewerkers zich volledig kunnen concentreren op het leren en beheersen van hun verantwoordelijkheden zullen zijn . Instructies

Open Microsoft PowerPoint 1 . Klik in het tekstvak " Klik om titel toe te voegen " op de dia in het hoofdgedeelte van het scherm . Typ de naam van het team , zoals " Loading Dock " of " Customer Service Day Shift . "

Click 2 in het vak " Klik om ondertiteling toe te voegen " en typ de werklast periode waarop de PowerPoint zal worden detaillering , zoals " 18-22 juli " of " augustus , 2011 . "
3

Klik op de " Nieuwe dia " knop op het lint om een ​​tweede dia toe te voegen aan het dek . In het vak " Klik om een ​​titel toe te voegen " , typt u het eerste deel van de werklast te leggen , zoals de "Phone Operation Procedures . "

Klik 4 in de " Klik om tekst toe te voegen " tekstvak , het hoofdgedeelte van de schuif . Typ het eerste deel van de werklast gegevens , zoals " beantwoorden altijd het gesprek met uw voornaam en stad van de locatie . "
5

Druk op de toets " Enter " , die een nieuwe kogel draagt ​​bij aan de lijst en begint een nieuwe regel . Typ het volgende deel van de werklast met betrekking tot het onderwerp in de titel vak op de dia , zoals " Hang nooit omhoog op een klant " of " Niet eten terwijl je praat met een klant . "
6

Blijf werklast informatie als nodig toevoegen .
7

Klik op de "Slide nieuw " om een nieuwe dia toe te voegen aan het einde van het dek . Typ de titel voor die dia als het volgende deel van de werklast proces uit te leggen . Klik in het tekstvak op de dia en typ de lijnen /opsommingstekens informatie detaillering dat deel van het proces .
8

Voeg extra dia's en tekst als nodig is om de uitleg deel van de PowerPoint . < Br voltooien >
9

Klik op het tabblad " View " . Klik op de "Slide Master "-knop . Uitzicht verandert , met "Klik om Master title style bewerken " op de belangrijkste werkruimte .
10

Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de "Picture " knop . Blader naar een bedrijf of team logo en dubbelklik erop en sleep het naar de hoek van de glijbaan . Merk op dat wat afbeelding die u kiest zal verschijnen in deze zelfde plaats op elke dia .
11

Klik op de " Themes " knop op het lint . Kies een kleur ontwerp en set voor de dia's , afhankelijk van welke je kiest zal alle van de dia's in het dek beïnvloeden . Zowel dit als het toevoegen van een logo zijn optioneel , ze zijn gewoon manieren om de presentatie van uw team aanpassen
12

Klik op de " Close Modelweergave " knop op het lint om terug te keren naar het team PowerPoint . . Klik op het tabblad " File " en selecteer " Opslaan als. " Typ een naam voor de presentatie en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te Borders in Dreamweaver …
·Hoe je Adobe Reader Krijg tot …
·Hoe je je OoVoo Pas 
·Hoe te verwijderen van een MRU…
·Hoe maak je een JPG- extract v…
·Hoe te pptx converteren naar P…
·Hoe te Quicken 2007 Gebruik 
·Hoe te lezen ODP bestanden 
·Hoe de Smart Tech Podium Met G…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Decimalen in Excel uitlijnen op e…
·Hoe je Skype gebruiken op Airtel BlackBe…
·Hoe te Beats verwijderen Van Songs op Au…
·Hoe kan ik Excel 's jaar Functie Gebruik…
·Wat is de functie van de Exchange mailse…
·Hoe maak je iets Monteer de breedte van …
·De voordelen van Time Clock Software 
·Hoe kan ik Excel Filter voor Dubbele nam…
·Hoe te openen PDF- bestanden in Photosho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com