Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te ARF converteren naar MOV voor iPod
ARF bestanden zijn WebEx vergadering bestanden gebruikers hebben opgenomen en gedownload van het internet . Aangezien deze zijn proprietary bestandsformaten , kan alleen Cisco's WebEx Player aanvankelijk ze te converteren naar Flash SWF -of Windows Media Video , WMV , formats . U moet de WebEx Player om uw ARF te converteren naar SWF -of WMV downloaden en vervolgens gebruik maken van een derde partij om uw WMV converteren naar een MOV voor uw iPod . Gelukkig zijn er veel gratis online opties zoals BenderConverter.com , Online.Movavi.com en Video.Online - Convert.com via welke u kunt uw WMV uploaden en te converteren naar het juiste formaat iPod . Wat je nodig hebt
WebEx Player
IPod conversie software
Toon Meer Aanwijzingen
omzetten ARF's met WebEx Player
1

Open uw webbrowser en log in WebEx site van uw bedrijf . Klik op een tabblad " service " als " Meeting Center , " " Training Center " of " Event Center . " Druk op de "Support " knop en selecteer " downloads . " Kopen van 2

Klik op het " opnemen en afspelen " downloadkoppeling in de recorders en spelers van het scherm . Kies de " voor . ARF " optie voor uw besturingssysteem en wacht tot de WebEx Player te downloaden naar uw computer . Volg de installatie-instructies , akkoord met de gebruiksvoorwaarden en geopend WebEx Player .
3

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het scherm en selecteer 'Openen'. ; " . Open" . zoek uw inbreng ARF -bestand in het pop - up zoekscherm , benadrukken de icoon en klik Wacht tot uw ARF te laden in WebEx Player en klik op de " Pauze"
4

Klik op het tabblad " File " en selecteer "Convert Format . " Choose " WMV " om de " Convert Format naar WMV ( Windows Media ) " scherm .
5

Klik op de "Content Opties " gedeelte van het scherm en kiezen welke van de vergadering panelen , zoals Chat , notities of video , wilt u in uw WMV output. Druk op de " Convert direct" knop in de Conversion Starttijd gedeelte van het scherm om uw ARF converteren naar WMV-formaat .
Omzetten van WMV's naar iPod -formaat gebruiken Bender Converter
6

Open een nieuw tabblad of venster in uw webbrowser en bezoek www.BenderConverter.com . Klik op de "Convert door het uploaden van uw bestand" tab in het middelste gedeelte van het scherm .
7

Klik op de " iPod /PSP /iPhone Movie " conversie- optie in het converteren naar het veld . < Br >
8

Druk onder het converteren naar het veld om een ​​pop - up zoekscherm in te voeren , waaruit de inhoud van uw computer de knop "Bladeren" . Navigeer naar uw geconverteerde WMV video , benadrukken de icoon en klik op "Open " dus het laadt in Bender Converter .
9

Klik op de "Convert" knop om akkoord te gaan Gebruiksvoorwaarden van de site en laat Bender Converter om uw WMV uploaden naar de server . Wachten op de upload-en conversie processen zijn voltooid . Dit kan enkele minuten duren . Laat de pagina , tenzij anders vermeld .
10

Klik op de "Download" knop als daarom wordt gevraagd door Bender Converter om het geconverteerde iPod bestand naar uw computer te downloaden .
het omzetten van WMV's naar iPod met Movavi 's Online Converter
11

Open uw internet browser en bezoek www.online.movavi.com . Klik op de knop "Bestand" in het veld "Toevoegen" aan de linkerkant van de pagina .
12

Klik op de knop " + " en blader de inhoud van uw computer voor uw input WMV . Markeer het pictogram en druk op " Add " of "Open . "
13

Klik op de " Selecteer een Output Format " drop - down box en kies een van de "iPod " of " , Best voor Video Podcast " . uitvoeropties
14

Klik op de " I Agree om Gebruiksvoorwaarden " knop zodat er een vinkje en klik op de" Convert "knop aan de rechterkant ! van het scherm . Wacht tot uw bestanden te uploaden naar de server van de site en het omzetten naar het juiste formaat . Dit kan enkele minuten duren .
15

Klik op de " Download "-link die door de site wanneer de conversie klaar is en sla de iPod video op uw computer .
Omzetten WMVs behulp Video.Online - Convert.com
16

Start uw webbrowser en bezoek www.Video.Online - Convert.com . Klik op de " Video Converter " drop -down pijl aan de linkerkant van het scherm en selecteer " Convert Video voor iPod . "
17

Klik op de " Kies Bestand " knop onder de Upload uw Video veld en blader inhoud van uw harde schijf voor uw input WMV . Dubbelklik op het pictogram of selecteer het en klik op "Open " , zodat het pad van het bestand weergegeven naast ' Kies' Archief '.

Druk 18 de " Convert File " knop onder de Upload uw video veld om licentievoorwaarden van de site te accepteren en beginnen de upload-en conversieproces . Dit kan enkele minuten duren . Uw iPod video wordt automatisch naar uw computer downloaden zodra conversie klaar is . Zo niet, dan klikt u op de ' Direct Download Link " verstrekt .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe te converteren naar AVI DI…
·Hoe te FFDShow gebruiken 
·Video Production Effects 
·Hoe maak je een Final Cut HD n…
·Hoe naar MOV bestanden af ​​te…
·Hoe om bestanden te convertere…
·Hoe een MPA converteren naar M…
·Hoe te converteren Canon video…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Nadelen van het gebruik van Photoshop An…
·Hoe kan ik een object in Photoshop Extra…
·Wat is een Log - File Analyzer ? 
·Office 2007 File Format conversies 
·Hoe een Office 2007 licentiecode wijzige…
·Spreadsheets Vs . Databases 
·Hoe u het aantal decimalen voor een tabe…
·Hoe maak je een Power Point presentatie …
·Harde schijf partitie Recovery Tools 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com