Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Harde schijf partitie Recovery Tools
Veel mensen zouden denken dat wanneer hun harde schijf partitie is beschadigd en niet meer willen opstarten , is alles verloren . Echter , partitie corruptie is eigenlijk vaak voor, en er zijn een reeks instrumenten te repareren en controleren van een beschadigde partitie . De meeste van de tools zijn makkelijk te gebruiken , en sommige hebben zelfs grafische interfaces die vrijwel automatiseert het hele proces . Linux

Als u een secundaire Linux-partitie , of een Linux Live CD , er zijn een hoop recovery tools die zijn geïnstalleerd met de meeste Linux-distributies . Tussen fdisk , fsck , gdisk , gparted en scheidden , kunt u snel diagnosticeren en herstellen de meeste een partitie problemen . Om te werken met NTFS-partities , Windows 2000 en later schijven , moet u ervoor zorgen dat uw Linux-distributie heeft de benodigde pakketten geïnstalleerd voor het lezen en schrijven naar NTFS-partities .
Bootable Live- cd's
< br

Verschillende bootable live- CD's > bestaan ​​die zijn puur diagnostische omgevingen voor technici . De GParted Live CD , Ultimate Boot CD en SystemRescue CD zijn een paar die zijn vaak gebruikte in 2010 . Terwijl GParted biedt slechts een partitie omgeving , de Ultimate Boot CD en SystemRescue CD aanbod tientallen aanvullende diagnostische tools die helpen bij het bepalen van de oorzaak van uw partitie fouten te beginnen . Ze zijn geweldige hulpmiddelen voor iedereen die op zoek naar thuis-pc reparatie te doen , en geen technicus dient te geschieden zonder een kopie van een of alle van de bootable live CD gereedschappen . Veel van deze tools kunnen ook worden gebruikt om NTFS- partities te wijzigen , waardoor het mogelijk is om shuffle uw gegevens in en maak ruimte voor een dual - boot systeem of een aparte media- partitie .
Standalone Programs

als je bent nog steeds in staat om op te starten in uw desktop -omgeving , dan kunt u in staat om te downloaden en een standalone programma om een ​​secundaire partitie , zoals een externe harde schijf of media aandrijving te bevestigen . Partition Logic , SwissKnife en de Ranish Partition Manager zijn slechts enkele van de programma's beschikbaar in 2010 , dat de vooraf geïnstalleerde hulpprogramma's kunnen vergroten van Microsoft voor schijf foutcontrole , herstel en vergroten of verkleinen .
< br >

Previous: Next:
  Utility Software
·Openssl Bekijk Cert Informatie…
·Hoe de Ultimate Boot CD gebrui…
·TI 84 Plus instructies 
·Hoe beelden uittreksel uit een…
·Hoe installeer ik een CW - 600…
·Hoe maak je een Stuck Thunderb…
·De beste PC- Fix software 
·Hoe te Keytool gebruiken voor …
·Hoe maak ik verbinding met een…
  Related Articles
How to Get Rid van Hard Returns 
Hoe kan ik een Word- document kopiëren …
Hoe maak je een Microsoft Office -cd kop…
Hoe wijzig ik de standaard drive voor Wo…
Hoe Hard retourneren Invoegen 
Hoe kan ik een document opslaan op een U…
Hoe te kopiëren & plakken Tekst Zonder …
Hoe maak je een harde Pagina Return in e…
Hoe partitie Sectoren Toon 
  Software Articles
·Hoe je tekst selecteren in een Microsoft…
·Hoe je naam en adres Etiketten maken voo…
·Mega Man games voor PC 
·Hoe de Skype Outlook-balk verwijderen 
·Hoe je CD's te branden om te spelen in C…
·Wat is de AVG Search Shield ? 
·Hoe te Plaats een 11 bij 17 Pagina Breng…
·Hoe een Software Restriction Group Polic…
·Hoe kan ik een Word- document en een Exc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com