Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Final Cut HD naar AVI converteren
Final Cut Pro is een geavanceerde video-editing programma van Apple , vaak gebruikt door professionele redacteurs . Final Cut Pro , of FCP voor korte , ondersteunt exporteren en omzetten van uw video tijdlijn naar vele formaten met behulp van een aantal programma's . AVI-bestanden ( Audio Video Interleave ) zijn een van de meest voorkomende multimedia formaten voor Windows-gebruikers en voor het downloaden van media van het web. GBF ingebouwde QuickTime conversie proces kunt u uw HD-video tijdlijn te converteren naar AVI-formaat met verschillende specificaties van uw video , op basis van uw behoeften , waaronder kwaliteit , audio /video bitrates , en audio- channeling opties . Instructies
1

Open je Final Cut Pro HD -project en dubbelklik op het gewenste volgorde worden uitgevoerd , zodat deze lasten in FCP 's tijdlijn . Set In en Out punten voor uw video- uitvoer , indien nodig , door het plaatsen van de cursor aan het begin van uw video en druk op de "i" op uw toetsenbord . Scroll naar het einde van de video en druk op " o " om uw Out punt in te stellen . Kopen van 2

Klik op het tabblad Bestand , kies Exporteren en klik op "Gebruik QuickTime Conversion " om het Save scherm te gaan . Typ een naam voor uw output bestand en kies locatie op te slaan op .
3

Klik op de "Formaat " drop - down box aan de onderkant van het scherm en selecteer " AVI . " Klik op " Opslaan " om de export te starten, of druk op de knop "Opties " naast het vak " Format " om geavanceerde uitvoeropties ingesteld .
4

Zorg ervoor dat de "Audio " en "Video " -knoppen in het venster AVI -instellingen worden gecontroleerd . Klik op de video knop 'Instellingen' te typen compressie wijzigen ( zie Hints ) , kies de kwaliteit van uw AVI , en veranderen de video 's bitrate . Klik op " OK " om terug te keren naar het venster AVI -instellingen .
5

Klik op de Audio knop 'Instellingen' om een specifieke opmaak te wijzigen . Voor algemeen gebruik , is het aanbevolen om deze instellingen te laten zoals ze zijn ( zie Tips ) . Klik op " OK " om terug te keren naar het venster Opslaan. Klik op " Opslaan " om de export en conversie te starten . Volg je vooruitgang in de progressie dialoogvenster Final Cut Pro 's . Druk op de " Escape " of "Annuleren" om de conversie te stoppen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een DVR downloaden …
·Hoe te downloaden Flash Video …
·Tutorial voor Serious Magic Ul…
·Hoe je Real Player bestanden c…
·Hoe te updaten Cyberlink Power…
·Hoe te Karaoke Slides maken me…
·Hoe maak je een Video Flip Sid…
·DVD Burning Software voor comp…
·Hoe te DTS bestanden af ​​te s…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Plug - ins importeren in After Ef…
·Excel 2007 Help : Hoe Mean Compute 
·Skype Berichten 
·Leren Excel Functies 
·Hoe Business Contact Manager upgrade naa…
·Een back-up Word-documenten op een Flash…
·Hoe te branden van een Floppy beeld naar…
·De VLC Player 2010 speelt niet de Audio …
·Problemen met geluid voor Diaovergangen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com