Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
DVD Burning Software voor computers
DVD brandsoftware zijn applicaties die de gebruiker toestaat om te rippen (kopiëren ) van een DVD -video -inhoud op een computer de harde schijf en dan branden (opnemen ) het op een opneembare DVD . DVD-branders zijn niet standalone programma . In plaats daarvan wordt het brandende functie opgenomen als onderdeel van de functie in toepassingen bekend als DVD kopieer software die ondersteunt ook DVD rippen en converteren van dvd . Prestaties van DVD-software wordt geëvalueerd op basis van criteria zoals ondersteunde bestandstypes of formaten , het vermogen om te schrijven naar verschillende types disc , zoals single - en double - layer , en interface. Compressie

Compressie
is een functie die u toelaat om " squeeze" de inhoud van een DVD naar een kleiner formaat . Een dual - layer dvd kan twee keer zoveel data als single- layer DVD, wanneer u probeert om de inhoud van een dual - layer dvd te branden op een single- layer DVD , is er meer gegevens op de bronschijf dan kunnen worden ondergebracht op de doelschijf . In situaties zoals deze , de compressie functie in een dvd-brander kunt u de inhoud comprimeren van de bron schijf in te passen in de doelschijf . Compressie negatief beïnvloedt de beeldkwaliteit , maar goed het branden van dvd -software moet de mogelijkheid om ongewenste inhoud te verwijderen uit de bron-dvd te compressieniveau vereiste verminderen . Top-rated DVD-branders , zoals " 1Click DVD Pro , " " DVD Cloner " en " Clone DVD " ondersteuning van de compressie functie .
Ondersteunde formaten

De mogelijkheid om converteren tussen verschillende bestandsformaten is een belangrijk aspect bij de DVD-software . Na de conversie , kunnen de bestanden worden gebrand op een DVD of overgebracht naar een draagbaar apparaat . U kunt DVD-video af te spelen op apparaten zoals de iPod , PSP en Zune multimedia betalers als u een dvd- brandsoftware die naadloze conversies kunnen omgaan met andere formaten gebruiken , zoals verschillende technologieën en apparaten lezen verschillende bestandstypen . Gemeenschappelijk formaat conversies omvatten DVD naar AVI , PSP , MPEG , WMV en 3GP . Top-rated DVD software ondersteunt alle gangbare video -platforms .
Burn Kwaliteit

Kwaliteit van DVD- video na het rippen en branden van de inhoud kan variëren van een software om andere. Met behulp van bepaalde software , kan de opgenomen DVD " skip " of andere gebreken in de video of audio . De beste DVD-branders zijn in staat om DVD's te branden met behoud van de integriteit van de oorspronkelijke bron van inhoud, waardoor een perfecte 01:01 kopieën en hebben weinig of geen merkbare gebreken . In termen van burn kwaliteit , de best gewaardeerde dvd- branders zijn " 1Click DVD Pro , " "DVD Cloner , " "DVD Wizard Pro , " "DVD volgende kopie " en " Clone DVD . "
feature set and Performance

een goede dvd-brander heeft een uitgebreide feature set , waaronder geavanceerde technologieën zoals selectieve kopiëren , DVD decryptie en het vermogen om bonuslengte behouden of weglaten . Andere opvallende kenmerken zijn de mogelijkheid om inhoud te herstellen van beschadigde en krabde dvd's , ondersteuning voor meerdere disc -formaten en CSS -encryptie . Voorstelling is gebaseerd op betrouwbaarheid , interface van de software en de intuïtieve , die verwijst naar de vraag of de toepassing layout is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren . Stabiliteit is een belangrijke maatstaf voor de dvd-brander gereedschappen --- je zou niet willen dat de toepassing tot stilstand in het midden van een proces .
Klantenservice

na verkoop ondersteuning kan variëren van ontwikkelaar tot ontwikkelaar. Criteria die worden gebruikt om de klant ondersteuning en hulp te evalueren onder meer of de in sectie van de software "Help" informatie nuttig is , of de klantenservice is tijdig en relevant en het aantal beschikbare kanalen om contact klantenondersteuning, zoals telefoon , e-mail , real -time chatten , enz. Top - rated DVD brandsoftware hebben uitstekende klantenservice systemen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe Video Streams Capture Van …
·De beste video - editing softw…
·Hoe te FLAC spelen in Windows …
·Hoe MKV converteren naar WMV 
·PC - gebaseerde video -editing…
·Hoe kan ik een dvd Auto-Play/L…
·Hoe je video's converteren naa…
·Hoe kan ik een dvd Erase door …
·Hoe TS converteren naar AVI op…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Hoe DVD Cases maken 
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe kan ik nieuwe software voor Microsof…
  Software Articles
·Hoe te downloaden & Burn Movies for Free…
·Hoe te ActiveX installeren voor Mac OS X…
·Hoe Joomla 1.5 omzetten naar Drupal 
·Hoe kan ik een Antivirus installeren op …
·Digitale foto-effecten in Photoshop CS3 
·Hoe het nu in Vim 
·Hoe kan ik een afbeelding Achtergrond Me…
·Hoe je foto's te kopiëren in een PowerP…
·Hoe te openen een WPS document in Office…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com