Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Video Production Effects
In video productie , zijn er een schijnbaar eindeloos aantal video-effecten die u kunt gebruiken . Sommige worden gebruikt als geïmproviseerde speciale effecten , anderen werken als overgangen naar verscheidene schoten en sommige zijn er om een beetje plezier aan wat je van plan bent kunnen opnemen . Als u op zoek bent naar een video samen te stellen , zal je zeker geïnteresseerd in alle van de effecten die u kunt in uw videoproductie te zetten . Lost

Een ontbinding is wanneer het videobeeld vloeiend overgangen van de ene opname naar de andere . Er zijn verschillende soorten oplost in videoproductie , van de fade om het beeld op te lossen ( waar de term dankt zijn naam ) om het af te vegen , waarbij een scène duwt letterlijk de andere uit het frame . Het later werd prominent in de " Star Wars" -films , als oudere series uit de jaren 1930 en 1940 .
Split Screen

video productie , een split scherm is waar je hebt twee verschillende beelden in een keer getoond . Split screen effecten zijn gemeengoed in nieuwsuitzendingen , alsmede op bepaalde tv -programma's . In het veld nieuws , zal een gesplitst scherm worden gebruikt om zowel het anker of gastheer in de studio en de verslaggever op de plaats van een bepaald verhaal te tonen .
Fade - in , fade - out

video productie , worden de vervaagt gebruikt om het begin of einde van een scène betekenen . Een " fade - in , " bijvoorbeeld , langzaam trekt uitzicht vanaf het zwarte scherm om een afbeelding of een bepaald geluid . Een " fade - out " is waar de vervaagt scherm van de video -feed op een zwart scherm of een andere statische achtergrond. Fade - ins en fade - outs worden vaak gebruikt om te starten en eindigen programma's , alsook om gemakkelijk overgang naar een reclameblok .
Slow en Fast Motion

Sport
uitzendingen zijn slow - motion video van een bekende video productie effect gemaakt . Slow motion effecten worden ook gebruikt in films en televisie te gespannen en dramatische momenten in de plot te markeren . Het versnellen van de video is een uitstekende manier om over te brengen dat een periode van tijd in uw video is verstreken . Een veel voorkomende vorm van de fast -motion opname heeft de op een object als het wordt gebouwd of op een skyline camera als het overgangen van dag naar nacht .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je afbeeldingen Blur in Pr…
·Hoe u een DVD Video Samenvoege…
·Hoe te converteren naar Jpeg M…
·Hoe naar MPEG converteren naar…
·Hoe maak je een Animated Font …
·Hoe te Sub File In AVI 
·Hoe Vergelijk DVD Copier Softw…
·Hoe maak je een YouTube Embedd…
·Hoe online Training Video Creë…
  Related Articles
Hoe Video toevoegen aan Microsoft Publis…
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Video Spelers die kan draaien in Word-do…
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Hoe streaming video in Windows Media Pla…
Hoe kan ik een video van Windows Media P…
Hoe de Miniatuur voor Video in Windows M…
  Software Articles
·Hoe te verzenden Whisper in TeamSpeak 
·Hoe kan ik een DVD converteren naar Web …
·Hoe maak je een cirkeldiagram in Excel 2…
·Hoe te Javaw EXE installeren 
·Hoe maak je een grafiek op een nieuwe pa…
·Waarom wordt niet ActiveX werk? 
·Hoe kan ik een map in Excel gebruiken JA…
·Hoe kan ik Excel converteren naar een Po…
·Hoe je MP3's exporteren Van iTunes tot e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com