Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe naar MOV converteren naar MP3 op een Mac
Apple ontwikkelde de MOV-formaat als een multimedia container voor haar eigen media player , QuickTime . Mac- gebruikers kunnen eenvoudig MOV-bestanden converteren naar MP3 audio tracks door te werken met native applicaties en scripttaal . Naast het installeren van Apple's QuickTime- mediaspeler en de iTunes-software , kunnen Mac-gebruikers lopen een AppleScript dat dit type bestand conversie vergemakkelijkt . De media- ontwikkeling website Mango Ontwerp presenteert een AppleScript waarmee QuickTime naar AIFF-bestanden te exporteren uit MOV-bestanden . Terwijl AIFF gecomprimeerde audio is niet gerelateerd aan het MP3-formaat , kan iTunes worden aangepast naar MP3 versies van alle AIFF bestanden die worden geüpload naar de bibliotheek te maken . Hoewel dit bestand conversie proces werkt tussen twee verschillende Apple -programma's , is het eenvoudig om uit te voeren . Het is ook een economische oplossing , omdat het niet van gebruikers te vragen verbeterde hulpprogramma's of software add -ons aanschaffen . Wat je nodig hebt
Mac OS X ( of hoger ) op QuickTime
iTunes
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer QuickTime en iTunes . Verkrijgen van de gratis applicaties uit de Apple-website .

Kopieer de AppleScript dat AIFF-bestand export maakt van QuickTime MOV -bestanden .
3

Open uw MOV-bestand in 2 QuickTime . In het programma -menu , ga naar ' QuickTime Player ', ' Diensten ', ' Script Editor " en selecteer" Make New Apple Script . " Plak AppleScript in het venster . Klik op het pictogram " Run " en richten een opslaglocatie voor uw AIFF-bestand . Druk op de knop "Opslaan" en audiospoor het MOV- bestand wordt geëxporteerd als een AIFF-bestand .

Start iTunes 4 . In het programma -menu , ga naar " Bewerken " en selecteer " Preferences . " Klik op het tabblad "Geavanceerd " en selecteer " Importeren . " Naar instellingenvenster , open de " Importeren met ' dropdown menu en selecteer" MP3 Encoder . " Klik op de " OK "-knop .
5

Ga naar " File "en selecteer " Bestand aan bibliotheek toevoegen " in het menu iTunes . Navigeer naar de opgeslagen locatie van uw geëxporteerde AIFF-bestand . Dubbelklik op de bestandsnaam en het zal worden toegevoegd aan uw iTunes-bibliotheek .
6

Zoek het AIFF-bestand in uw iTunes- bibliotheek . Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de optie "Create MP3 Version " . De conversie vooruitgang zal worden weergegeven zowel in de media viewer en onder het tabblad " Afspeellijsten " . De geconverteerde MP3-bestand zal worden vermeld naast de oorspronkelijke AIFF-bestand .
7

Haal uw MP3-bestand . Klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam in de iTunes-bibliotheek en kies " Get Info . " Het opslaan van bestemming van de MP3- bronbestand wordt vermeld onder de tab ' Samenvatting ' . Toegang tot het MP3-bestand in de opgeslagen locatie aan de media te kopiëren of verplaatsen .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Tutorial voor Ondertitels in V…
·Wat is een MKV Video -bestand?…
·Hoe uw bureaublad opnemen met …
·Hoe Sony DVD's afspelen op een…
·Hoe te digitaliseren VHS Tapes…
·Hoe FLV spelen in Media Player…
·Hoe kan ik dvd converteren naa…
·Kan ik gebruik Vermogen ISO om…
·Hoe te Vongo verwijderen From …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een CV Typ in Microsoft Word…
·Hoe maak je een video met Adobe Photosho…
·Hoe te verwijderen QuickBooks Update Age…
·Hoe je QuickTime X Update naar Pro 
·Hoe maak je een staafdiagram in Microsof…
·Hoe Songs Weergave op de iTunes Genius M…
·Toegang tot een POP-server 
·Hoe te Macro's schrijven in Excel 2003 
·De belangrijkste elementen van Database …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com