Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een staafdiagram in Microsoft Excel 2003 Start
Een staafdiagram is een makkelijk - te - lezen visuele methode voor het overbrengen van numerieke gegevens . Met een staafdiagram , kunt u een hoeveelheid visueel uit te drukken en te vergelijken met grotere en kleinere hoeveelheden door het vergelijken van de lengte van de balken . Staafdiagrammen maken visuele vergelijkingen gemakkelijk , zodat u enkel het beste en het slechtste performers in een bepaalde categorie . Microsoft Excel 2003 biedt u een krachtig diagram wizard om te helpen creëren van grafieken die spectaculair uitzien . Instructies
1

Maak een tabel met alle gegevens die u wilt vertegenwoordigd in uw bar grafiek bevat . Zorg ervoor dat u kolom en rij etiketten en numerieke hoeveelheden zijn bij het maken van uw tafel

Highlight 2 alle gegevens in uw tabel - . Waaronder de kolom en rij labels - en klik op de " Wizard Grafieken " knop op de werkbalk . De " Wizard Grafieken " knop ziet eruit als een kleine kolomdiagram .
3

Wanneer de Wizard Grafiek verschijnt , selecteer " Bar " uit het menu " Grafiek Type" en selecteer vervolgens de subcategorie van de bar grafiek die u wilt creëren . Klik op de knop "Volgende" .
4

Gebruik het vak "Data Range " als je nodig hebt om de ingestelde gegevens te wijzigen . Selecteer " Rijen " van de " Series In " optie om uw gegevens te sorteren op rij of " Kolommen " om uw gegevens te sorteren op kolom . Klik op " Next . "
5

Enter titels en labels voor uw diagram om het gemakkelijk te lezen. Excel zal u een voorbeeld van hoe de grafiek wordt weergegeven terwijl u werkt .
6

Gebruik de " Assen , " " rasterlijnen ", " Legend ", "Data Labels , " en "Data Table " tabbladen als extra hulpmiddelen voor het wijzigen van het uiterlijk van uw staafdiagram . Elk tabblad wijzigt een specifiek onderdeel van uw staafdiagram . Klik op " Next" als je klaar bent met het wijzigen van het uiterlijk van uw grafiek .
7

Selecteer " als een nieuw blad " om uw staafdiagram plaatsen in een nieuwe Excel-spreadsheet of selecteer " als Voorwerp In " te plaatsen het staafdiagram in dezelfde spreadsheet dat u uw tabelgegevens gebouwd . Klik op " Finish" om de creatie van uw grafiek te voltooien en plaats deze op een spreadsheet .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Opmaak kopiëren gebrui…
·Hoe maak je een Real Time Exce…
·Hoe te Boxplots in Excel 2007 …
·Hoe te DataPig Knoppen toevoeg…
·Hoe te Daily Procentuele wijzi…
·Hoe maak je een Data Analysis …
·Hoe kan ik Excel gebruiken op …
·Hoe om tekst te gebruiken in E…
·Hoe je Romeinse cijfers weerge…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een brochure maken in PageMak…
·Hoe stel ik Netgear WGR614 V4 Port Forwa…
·Hoe uw eigen Decibel Reader 
·Screen & Audio Recording Software 
·Hoe te filmstrip bestanden converteren 
·Hoe maak je een Administrator Password L…
·Opname 's voor computers 
·Voordelen van Serif Pagina Plus 
·Hoe online spelen op Football Manager 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com