Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te verwijderen QuickBooks Update Agent
QuickBooks is boekhoudsoftware van Intuit voor kleine ondernemers . Gebruikers van QuickBooks kunnen trage of niet gedrag ervaren als de software een server tegenkomt drukke fout . Deze fout kan worden veroorzaakt door een van de verschillende systeem processen die draaien op de achtergrond wanneer QuickBooks wordt gelanceerd . Volgens de QuickBooks support website , een van deze processen is de QuickBooks Update Agent . Onderdeel van het proces voor probleemoplossing voor server drukke fouten is om de QuickBooks Update Agent uit de map opstarten van het systeem te verwijderen . Instructies
1

Navigeer naar het menu Startup door te klikken op "Start" te kiezen voor " Alle Programma's" en selecteer " Startup . " Klik met de rechtermuisknop op " QuickBooks Update Agent " en selecteer " Verwijderen" uit het pop - up menu . Klik op "Verwijder Shortcut " als daarom wordt gevraagd . Kopen van 2

Schakel Automatische of Gedeelde updates in Quickbooks . Lancering Quickbooks door deze te selecteren in het menu Start of klikken op de snelkoppeling op het bureaublad . Klik op "Help " in de menubalk en selecteer " Quickbooks Update. ' Selecteer het tabblad ' Opties ' in het venster update en selecteer " Nee " voor de optie Automatische Update .
< br > 3

Open Windows Verkenner door te klikken op de " My Computer" icoon op het bureaublad . Klik op 'Extra' in de menubalk en selecteer " Mapopties . " Klik op het tabblad 'Weergave' en klik op de radioknop naast " Verborgen bestanden en mappen weergeven . " Schakel het selectievakje naast " Verberg beveiligde bestanden van het besturingssysteem . "Klik op " OK "om de wijzigingen toe te passen en sluit het venster Verkenner .
4

Zoek het Reboot.bat bestand door te klikken op " Start " en selecteer " ; zoeken " Klik op" Alle bestanden en mappen , " en type" Reboot.bat " in het zoekveld . . Klik op "Zoeken " en wacht tot het bestand moet worden gevestigd . Dubbelklik op het bestand eenmaal is gevonden , dan wachten op een DOS-venster automatisch te openen en te sluiten . Dit maakt het Reboot.bat voor automatische uitvoering .
5

Sluit alle programma's en start de computer opnieuw . De QuickBooks Update Agent is verwijderd , en zal niet meer worden uitgevoerd wanneer de computer wordt gestart .

Previous: Next:
  financiële Software
·In Quickbooks 2007 Pro Hoe kan…
·Hoe het opzetten van een Bill …
·Hoe u Microsoft Money 2005 Upg…
·Hoe kan ik een cliënt That Wa…
·Zijn Quicken & Pocket Quicken …
·Kan ik Inventarisatie Volg in …
·Hoe te Timesheets Transfer naa…
·Hoe te Peachtree Controles afd…
·Hoe je accounts importeren in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Lightening Effect in PowerPoint 
·Hoe te Grass Paint in Photoshop 
·Hoe te Neo - Office converteren naar App…
·Hoe maak je een transparante PNG verdien…
·Hoe afdrukken naar PDF Met OpenSUSE 
·Hoe je EPS bestanden van AutoCAD 
·AutoCAD Training In Tampa 
·Advanced Photoshop Effecten 
·Toegang tot een subformulier Filter Van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com