Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Wat zijn ooVoo Credits ?
OoVoo is een internet- messaging applicatie voor meerdere besturingssystemen , waaronder Windows en Mac OS . De ooVoo applicatie stelt u in staat om te communiceren met uw contacten door middel van tekst , spraak en video chatten . OoVoo kunt u bellen naar zowel computer-naar - computer gesprekken en computer - naar-telefoon bellen . ooVoo Overzicht

OoVoo
is een concurrent van instant messaging en VOIP applicaties zoals iChat en Skype . Terwijl ooVoo heeft eenvoudige chat- applicatie functies zoals tekst communicatie , de ontwikkelaars van de software markt het programma voor zijn videochatten mogelijkheden . OoVoo kunt u video-chatten met andere ooVoo gebruikers gratis . Videochatten is bereikt kan worden een-op - een of via een conferentie met maximaal zes personen . Conferentie functies worden beschouwd als premie en zijn niet gratis .
OoVoo Gratis vs Betaald

gratis opties
OoVoo 's zijn zeer beperkt in vergelijking met opties te betalen . Gebruikers kunnen zich abonneren op een maandelijkse of jaarlijkse plan met behulp van " ooVoo Plus , " die het mogelijk maakt voor vijf personen videoconferenties chatten en 200 minuten van spraak bellen per maand en " ooVoo Pro , " waardoor u zespersoons videoconferencing en 500 minuten van spraak bellen , op het moment van publicatie . De Pro -optie biedt de meeste voordelen , waarvan vele zijn ideaal voor zakelijke gebruikers , zoals live technische ondersteuning , desktop sharing en geavanceerde beveiligingsfuncties .
OoVoo Credits

OoVoo kredieten zijn ontworpen om gebruikers in staat om toegang tot premium functies te hebben zonder de verantwoordelijkheid van een maandelijkse betaling plan . Deze functie loon is vergelijkbaar met prepaid mobiele telefoons die een set prijs in rekening brengen voor elke minuut van gebruik . Op het moment van publicatie , ooVoo rekent 10 cent per minuut van premium gebruik feature . OoVoo kredieten kunnen worden gecombineerd met ooVoo Plus maandelijkse plannen om de mogelijkheden van uw functies uit te breiden . Bijvoorbeeld , kunt u ooVoo credits gebruiken om een ​​zespersoons conference call als je een ooVoo Plus abonnee .
OoVoo Credits Eigenschappen

OoVoo Credits geven u betaalt - per -use toegang tot de volledige suite van ooVoo functies . Dit omvat premium functies van zespersoons videoconferencing , high - definition video kwaliteit , delen van het bureaublad en de mogelijkheid om video en audio gesprekken op te nemen . OoVoo credits zijn ideaal als u de programma's premium functies te gebruiken zo nu en niet over een maandelijks plan niet nodig .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe herken ik de Totale lengte…
·Hoe naar VOB Media -bestanden …
·Hoe kan ik converteren van MP4…
·Hoe je een AVI Clip Play 
·Typen Flash Players 
·Hoe kan ik DVD Video Rip Met T…
·Hoe maak je een VOB Video File…
·Snelste manier om AVI converte…
·Hoe je ISO-images converteren 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Counter Strike Aimbot Cheats 
·Hoe kan ik een Encryption Key in Quickbo…
·Hoe te Kapsels in Photoshop Verander 
·Hoe te Labels behulp van MS Word maken 
·Hoe te Chocolade op Adobe Photoshop Zorg…
·Hoe je je eigen vakantie Animaties maken…
·Hoe te Napster voor Windows Media Player…
·Zal toevoegen Hogere videogeheugen Hulp …
·Hoe om bestanden te zippen Met Omslag St…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com