Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe te FLV converteren naar MP3's met een Video LAN
De VideoLAN organisatie is een non - profit team van vrijwilligers met als belangrijkste project is een gratis en open source audio-en video -speler en converter genaamd VLC Media Player . VLC , beschikbaar voor zowel Mac- als Windows-gebruikers , toneelstukken en zet tientallen mediabestanden , zoals dvd's , audio-cd's , en gemeenschappelijke video bestanden zoals MPEG , MOV en FLV ( Flash Video ) . VLC Media Player stelt gebruikers in staat om audio van multimediabestanden , zoals MP3's van Flash Video extraheren en converteren . Instructies
1

Start uw webbrowser en bezoek Videolan.org . Klik op de " Download VLC " knop aan de rechterkant van het scherm en wacht tot het gratis programma te downloaden . Dubbelklik op het pictogram van het programma en lopen door het installatieproces en volg de instructies op het scherm . Kies een locatie om het programma te installeren om , akkoord met licentievoorwaarden van het programma , en start VLC Media Player . Kopen van 2

Klik op het tabblad " Media " in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm van VLC . Selecteer de optie "Convert /Save " . Voor een snelkoppeling , druk " Ctrl + R " op uw toetsenbord om de " Open media ... " scherm .
3

Druk in de linkerbovenhoek van het scherm het tabblad "Bestand " . Klik op de "Add ... " knop op uw harde schijf bladeren in het pop - up venster . Zoek uw FLV en klik op "Open " .
4

Klik op de " Convert /Save " knop in de rechterbenedenhoek van de " Open media ... " venster op de " Convert " scherm te gaan . Druk op de meest rechtse pictogram naast de "Profiel" drop-down box aan de " Form" scherm te gaan en maak uw output MP3 -instelling .
5

Voer een naam voor dit nieuwe profiel in de " profile Name veld " aan de bovenkant van het scherm . Klik op het vak " Raw " onder het tabblad " Encapsulation " .
6

Klik op het tabblad " Video Codec " , gelegen naast het tabblad ' Encapsulation ' aan de bovenkant van het scherm . Zorg ervoor dat het vakje "Video " op de linkerzijde van het venster is aangevinkt . Druk op de tab " Audio Codec ' aan de bovenkant van het scherm .
7

Klik op het" Audio " vak aan de linkerkant van het venster , zodat een vinkje verschijnt . Klik op de " Codec " drop box aan de rechterkant naar beneden en selecteer "MP3 " .
8

Kies " 44100 " van de " Sample Rate " drop-down box aan de rechterkant van het scherm , zoals dit is een standaard voor MP3- audio kwaliteit . Klik op de knop "Opslaan" om terug te keren naar de " Convert" scherm .
9

Klik op de " Profiel " drop -down box en selecteer uw nieuw aangemaakte profiel instellingen .
10

Bewaar je MP3 naar dezelfde locatie als uw input FLV door te kopiëren en plakken van de map in het veld " Bron " het veld " Destination File " hieronder . Vervang de " . Flv " bestandsextensie met " . Mp3" . Als u de bestandsextensie vervangen zal resulteren in een defecte conversie . Klik op de "Opslaan" of "Start" knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om de conversie te starten.

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe je het volume te verhogen …
·Hoe te converteren VOB naar MP…
·Hoe TS bestanden te convertere…
·Hoe kan ik Loop een MPEG video…
·Hoe te bespoedigen HyperCam 
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe maak je een Xvidcore DLL E…
·Hoe maak je een DVDRip maken 
·Hoe snelheid van geluid op de …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is Booster 1,03 ? 
·Storyboard Animatie Tutorial 
·Hoe te OpenOffice Launch in Ubuntu 
·Hoe gemakkelijk omzetten van een Mailing…
·Hoe kan ik Excel Objecten toewijzen aan …
·Hoe de SMS ID Utility Overdracht 
·Hoe je QuickTime uitschakelen in Google …
·Hoe het opzetten van afspeellijsten in W…
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com