Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Waarom is mijn DeskScapes Dream Invriezen?
DeskScapes software vervangt desktop wallpaper Windows ' met een bewegende animatie heet een droom . De animatie kan een videobestand of een dynamisch gegenereerde scene gerenderd met grafische kaarten van uw computer zijn . Hoewel DeskScapes dromen zijn geoptimaliseerd om hun impact te minimaliseren op uw systeem , als uw computer een trage grafische kaart of een verouderde versie van de software kunt u de dromen vertragen of bevriezen merken. Desktop Window Manager

Windows Vista en Windows 7 ondersteuning geavanceerde visuele effecten zoals DeskScapes dromen en de Windows Aero-interface via het besturingssysteem Desktop Window Manager of DWM . Als de DWM sluit of niet meer reageert , zal uw DeskScape droom bevriezen of verdwijnen . U kunt de DWM met een reeks van commando's via de command prompt , toegankelijk via de folder " Accessoires " van de sectie " Alle Programma's" van het menu Start handmatig opnieuw te starten . Typ " net stop uxsms " in de opdrachtprompt en druk op " Enter . " Type " net start uxsms ( ) " en druk op " Enter " om de DWM herstarten .
Windows ervaring Score

Windows
kan automatisch de DWM schakelen als het detecteert dat uw systeem niet in staat van het runnen van geavanceerde desktop- effecten zonder negatieve gevolgen voor de systeemprestaties . Windows geeft grafische mogelijkheden van de computer als een aantal score in de Windows Experience Index . Als de graphics score lager is dan 2,0 , zal Windows automatisch afsluiten van de DWM . Klik met de rechtermuisknop op ' Computer ' in het menu Start en selecteer "Eigenschappen " om systeemeigenschappen van uw computer te openen . Klik op " Windows Experience Index " en klik op " Re- Run The Assessment " om ervoor te zorgen dat de score van de computer juist is .
Grafische kaart

u kunt de graphics score op de meeste desktop computers te verhogen door het verbeteren van de grafische kaart . Elke grafische kaart die Windows Aero effecten ondersteunt in staat zal zijn om DeskScapes dromen te draaien . Raadpleeg de handleiding van uw computer voor informatie over het upgraden van de grafische kaart in de computer . Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart uit de website van fabrikant . Voer de Windows Experience Index evaluatie na het upgraden van de grafische kaart om Windows te voorkomen dat het afsluiten van de DWM .
Update Software

Oudere versies
van de DeskScapes software met inbegrip van versie 3.0 veroorzaakt DeskScapes te bevriezen tijdens het configureren of wijzigen van DeskScapes dromen . Download en installeer de nieuwste versie van DeskScapes software van de Stardock website . Stardock biedt een gratis proefversie van de nieuwste versie van DeskScapes die u zal toestaan ​​om te testen om te zien of de laatste versie lost uw bevriezing probleem

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe de File Orde sorteren in W…
·Hoe je BD Disc Shrink op DVD 
·Hoe te converteren naar een BI…
·Hoe kan ik een MOV converteren…
·Hoe het te maken zodat ik kan …
·Systeemvereisten om films beki…
·Hoe maak je toevoegen . Srt na…
·Hoe maak je een Banner Move in…
·Hoe te converteren naar WMV MP…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
How Do I 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Hoe kan ik een afbeelding verwijderen in…
·Hoe te Rasterlijnen in Word 2007 Verberg…
·Hoe te Etiketten Met Excel 2007 Merk 
·Hoe maak je een boekje met Microsoft Wor…
·De voordelen van een File Management Sys…
·Hoe Microsoft Imaging installeren 
·Hoe maak je een stripfiguur te verdienen…
·Hoe de geschiedenis verwijderen in ACDSe…
·Hoe maak je een genogram met PowerPoint …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com