Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is een EPS- document ?
EPS staat voor Encapsulated PostScript . PostScript is uitgevonden door Adobe Systems en het bestandsformaat was dat bedrijf eerste product . Encapsulated PostScript is een bestand dat gaat in een PostScript-bestand . Als " encapulated " betekent " in , " zou kunnen worden verwacht dat de Encapsulated PostScript -bestand was in een PostScript- formaat te worden ingebed in een bestand van een ander type . In feite , is het omgekeerde waar . Het is een andere bestandsindeling die kan worden ingebed in een PostScript -bestand . PostScript

PostScript
werd opgericht in reactie op de uitvinding van de laser printers . Laserprinters bevatte processors die nodig instructies op het uiterlijk van een document . Vorige printer bestanden letter voor letter details van een document , samen gestoken als lijnen en de printer zou drukken het document regel voor regel . Laserprinters die nodig zijn om een beeld en druk die , alsof het een fotokopieerapparaat monteren . PostScript bevat programmering constructen in staat te stellen codes imago van een document van te worden geassembleerd . Adobe gebruikt de PostScript-taal als basis voor de ontwikkeling van Adobe Acrobat , die vervolgens vervangen PostScript als het bedrijf de primaire product .
Encapsulation

Encapsulation
impliceert inbedding een ding binnen andere. De EPS-bestand is meestal een beetje in kaart gebracht afbeelding . De afbeelding in het EPS-bestand wordt niet weergegeven als PostScript- codes , maar het bestand headers volgt u de PostScript- conventies voor compatibiliteit met de bevattende bestand . Het specifieke deel van de PostScript- richtlijnen die gelden voor EPS-bestanden zijn PostScript opmaakstructuur , of DSC genoemd .
Voorbeeld

Het formaat wordt gebruikt om plaatsen een voorvertoning van een PostScript -document in hetzelfde bestand als de PostScript- code . Als een printer niet kan afdrukken PostScript , drukt het het beeldbestand plaats . Zo kan een PostScript-bestand twee alternatieve representaties van hetzelfde document bevatten . Wanneer het EPS-bestand wordt gebruikt om een ​​voorbeeld te maken , wordt het beeld gehouden in de TIFF bitmapopties grafische indeling .
Bewerken

Een EPS -bestand , eenmaal ingevoerd in een andere PostScript-bestand kan niet worden bewerkt . Het is een enkele entiteit , zoals een foto . Zelfs als de EPS-bestand tekst bevat , is het eigenlijk als een beeld van de tekst behandeld . De EPS- insert kan worden aangepast , of getransformeerd op andere manieren , zoals wordt gespiegeld of gedraaid . De grafische editor kan alleen een EPS -bestand verwerken als het Postscript - staat . Adobe produceert een scala van grafische editors , die allemaal in staat zijn om een EPS- bestand te lezen . Het bestand heeft een extensie van EPS of EPSF .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een Postcard in Ad…
·Adobe Pagemaker Training 
·Hoe om uw eigen brochure voor …
·Hoe je toe over meerdere velle…
·Hoe te Docx Documenten convert…
·Hoe te bekijken Onlangs bekeke…
·Waar kan ik software vinden vo…
·Document Recovery op Word 
·Hoe te versturen naar Klembord…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe maak je RSS Publishing Met Drupal 
·Toegang tot een Syntax Error in een Quer…
·Hoe een Window Pane Ontdooi in Excel 200…
·Query Geschiedenis in MySQL 
·Hoe Page Breaks ligt in Microsoft Word 2…
·Hoe je e - Cards te verdienen met Comput…
·Hoe te verwijderen Trend Micro Internet …
·Problemen Dragon Naturally Speaking 
·Hoe Vista Back-up terugzetten in DOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com