Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Database Web Development
Database ontwikkeling biedt websites met dynamische inhoud . Dynamische inhoud wordt gebruikt in e - commerce , productpagina's , artikel websites en blogs . De ontwikkeling en het ontwerp van de databases bepalend voor de prestaties en nauwkeurigheid voor de website . Database Web development is een essentieel onderdeel van het ontwerp en de codering stappen dat elke webpagina te maken . Functie

De database- ontwerp voor Web development wordt gebruikt om te bepalen waar elk stuk van de data wordt opgeslagen . De tabellen bevatten de website informatie . De database-ontwerp en ontwikkeling te bepalen wanneer deze elementen in de tabellen . De gegevens moeten niet dubbel om data-integriteit problemen te voorkomen hebben . Sommige bedrijven huren een externe beheerder om de database te ontwerpen , want een slecht ontwerp kan ook leiden tot slechte prestaties .
Typen

De twee gemeenschappelijke databases zijn MySQL en SQL Server . Oracle wordt ook gebruikt , maar Oracle is de duurste en wordt vaak gebruikt in enterprise organisaties . MySQL wordt gratis verspreid , dus het is opgenomen met vele gratis forum en blog templates . SQL Server is een product van Microsoft voor kleine tot middelgrote bedrijven . Beide typen kunnen duizenden records verwerken en kan aanpassen aan de behoeften van groeiende bedrijven te voldoen .
Eigenschappen

De twee meest voorkomende functies die nodig zijn in de database Web design zijn de tafels en de lay-out en de opgeslagen procedures . De tabellen houdt de gegevens en de opgeslagen procedures ophalen van de gegevens van de tabellen . De opgeslagen procedures terug gegevens van de tabel om de webtoepassing . Deze ook zorgvuldig ontwerp moeten ervoor zorgen alle gegevens worden verzonden naar de applicatie . Beveiliging en gebruikersrechten moeten ook ontwerptijd van ontwikkelaars .
Grootte

De grootte van de database is afhankelijk van het type webproject . E - commerce ontwerpen zijn uitgebreider , omdat de Web ontwerp vereist meer producten , kassa functies en klantorders . Eenvoudige content sites , zoals blogs of artikel directories vereisen meer harde schijf ruimte om de inhoud van het artikel bevatten , maar de tafel ontwerp is minder uitgebreid . Als het bedrijf groeit , het ontwerp moet aanpassen aan de informatie te bevatten zonder vulling harde schijf van de server .
Overwegingen

Bij het ontwerpen van web -databases , altijd gebruik maken van primaire sleutels op elke tafel . Primaire sleutels de prestaties te verbeteren en het gebruik van minder middelen om de gegevens op te halen . Als het bedrijf van plan om te groeien , zorgen databaseserver 's de harde schijf ruimte is genoeg om het ontwerp te verwerken. Elke tabel moet een set van gegevens zoals de klant informatie , bestellingen of facturering of verzending informatie bevatten . Zorg voor voldoende veiligheid en beveiligen met een wachtwoord van de database om onbevoegde toegang te voorkomen .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een MSSQL Database…
·Hoe te Portaal Records sortere…
·Hoe maak je een spreadsheet Va…
·Hoe te bespoedigen een Access …
·Hoe je Visual Studio 2008 Team…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe te converteren van Access …
·Hoe te Columns Join in een Acc…
·Hoe naar Palm Contacten conver…
  Related Articles
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te wijzigen Ctrl - Klik om een ​​enk…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een webpagina met Microsoft …
Hoe maak je een webpagina maken in Word 
Hoe kan ik een Word- document maken van …
Hoe maak je een webpagina met behulp van…
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe maak je een webpagina Survey in Word…
  Software Articles
·Hoe maak je een motorstoring in Flight S…
·Hoe te Backup & Restore DNS 
·Microsoft Word Get On a Laptop Zonder ee…
·Hoe te Verticale gegevens te Horizontale…
·Want wat is Microsoft SQL Server gebruik…
·Hoe je CD's te branden om te spelen in C…
·De voordelen van Filemaker Pro 
·Hoe maak je een Date Field converteren n…
·Hoe je films af te spelen in Windows Med…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com