Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
CRM Software Tools
CRM staat voor Customer Relationship Management . CRM gaat bijhouden klanten , customer - support calls , verzoeken om offerte en de daadwerkelijke verkoop . Er zijn vele soorten van CRM- software tools te standaardiseren en automatiseren CRM functies . CRM- software tools kunt e-mail lijsten te genereren voor de marketing aan potentiële en huidige klanten . De meeste CRM- software tools bijhouden leads , prospects en voltooide verkoop . Veel CRM-software tools kunnen een bedrijf om bij te houden hoeveel mensen informatie vragen , hoeveel leads haar sales force is het genereren , hoe goed de verschillende verkooptechnieken genereren van werkelijke verkoop , en verkoopgegevens per regio of middel. Tool Types
p Web - based , self-service CRM -software
staat bekend als eCRM . Web - based CRM is een online customer relationship management tool wordt gebruikt door de sales force , hoewel het kan worden op servers van de softwareleverancier . CRM- software tools kunnen komen als onderdeel van een enterprise resource planning ( ERP ) -systeem . CRM kan ook worden gedaan binnen veel gebruikte softwaretoepassingen .
Web - Based CRM
p Web - based CRM
is beschikbaar voor iedereen , waar dan ook , waardoor het een ideale keuze voor klantrelaties beheer door bedrijven die een gedistribueerde en mobiele sales force hebben . Het kan draaien op de server van de CRM-software bedrijf . Het kan ook draaien op een cloud-netwerk beheerd door de CRM- softwareleverancier , hoewel dit een meerprijs kan zijn . AllClients , Concur en SalesForce zijn web - based CRM- software tools .
ECRM

ECRM gereedschappen
kunnen klanten hun eigen gegevens in te voeren , antwoord enquêtes en polls verzonden automatisch door de software , en werken hun eigen informatie binnen het. ECRM is low - cost , omdat het vereist zeer weinig inspanning door degenen die het kopen . Het is ook goedkoop te onderhouden omdat de klanten behouden hun eigen informatie . ECRM opgeslagen in een cloud - computing- netwerk beschermt ook deze informatie van verlies als er een ramp op het hoofdkantoor van de onderneming . RightNow , NaviSite , MarketGate en On - Demand CRM NetSuite 's zijn eCRM software tools .
ERP CRM

Veel ERP-software leveranciers
onder andere een CRM-module in hun pakket . Het kan komen met de implementatie onderneming of zijn een add - on module om de ERP-applicatie . ERP CRM software hebben het voordeel dat automatisch verenigbaar met de keten de gebruikerstoepassingen reeds . IBM Salesplace , SAP Customer Relationship Management en Oracle Siebel zijn ERP CRM modules .
Common Software Tools

QuickBooks Online Edition
blijkt QuickBooks financiële software in een CRM- software tool . Microsoft Outlook kan worden gebruikt om adresboeken te houden . Microsoft Dynamics koppelingen in Microsoft Outlook om een CRM- software tool te creëren . Andere leveranciers zoals Profeet software tool kan worden toegevoegd aan Microsoft Outlook . Veel leveranciers bieden een CRM template voor Microsoft Access .
CRM Trends

De CRM -industrie wordt afgestapt van individuele toepassingen richting eCRM , zelfs voor kleine bedrijven en particulieren . Cloud computing en datacenters worden steeds aangeboden door CRM- software-aanbieders . Open - source CRM-tools beginnen te ontstaan ​​.

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe E-mail versturen in Access…
·Hoe maak je een SQL Constraint…
·Hoe de Prefix Zero verwijderen…
·Hoe SQL leren met Tutorials 
·Hoe om een SQL 2005 Express Pa…
·Wat zijn de nadelen van Databa…
·Hoe u de juiste functie in Acc…
·Hoe te installeren Database En…
·Hoe je tekst Wikkel in Access …
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Adresboek-archief importe…
·Hoe te werken met kolommen in MS Word 
·8 - Bit Vs . 16 - bits Photoshop Trimmen…
·Hoe te subtotalen Maak in Excel 
·Zune Software Alternatieven 
·How Do You Beperk het aantal rijen in ee…
·Hoe te exporteren Van SQL naar een XML- …
·Hoe te Roxio Easy CD & DVD Shrink Gebrui…
·Hoe maak je een Tinny Voice Sound Fuller…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com