Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
SAP Role Types
SAP produceert robuuste software- applicaties gebruikt voor dingen zoals voorraadbeheer en customer relationship management . Binnen de SAP-applicaties , kunnen beheerders van de software verschillende soorten rol toewijzen aan de gebruikers die toegang worden verleend tot het SAP- softwaresysteem . Deze rol types definiëren wat de gebruiker wel en niet mag doen in de software . Het instellen van diverse types rol is slim , omdat het helpt bij het verminderen onbevoegde verandering binnen het software systeem . Dialoogvenster Gebruiker Rol

SAP-gebruikers
gedefinieerd met het dialoogvenster rol aard zijn kunnen zich aanmelden bij de SAP- grafische gebruikersinterface . Wanneer zij inloggen , hun wachtwoorden en wachtwoord vervaldata gecontroleerd aan de gebruikersdatabase . Het dialoogvenster rol is de meest elementaire vorm in SAP -software . Het wordt vooral gegeven aan mensen die gewoon nodig om toegang te krijgen tot informatie binnen het software systeem en hoeven niet om eventuele wijzigingen .
Communicatie Rol

De communicatie rol wordt gebruikt voornamelijk door systeembeheerders om wachtwoorden en andere vormen van informatie voor de gebruiker te wijzigen . Communicatie gebruikers kunnen niet inloggen op de SAP grafische user interface en in plaats daarvan inloggen in het systeem van externe bronnen zoals een command line interface of een webapplicatie die de gegevens uit het SAP-systeem en in een ander platform trekt .

systeem rol

Net als de communicatie rol , werkt het systeem rol niet kunnen gebruikers inloggen op de SAP- grafische gebruikersinterface . Wachtwoordgeloofsbrieven en hun vervaldatum worden niet gecontroleerd . Dit roltype niet noodzakelijk toegewezen aan tastbare mensen , maar om andere computersystemen die zijn verbonden met de SAP softwaregegevens . Deze rollen worden gewoonlijk gebruikt om interne organisatorische achtergrond banen en partijen verwerkte gegevens te verwerken .
Dienst Rol

Dienst rollen
worden gegeven aan mensen die tijdelijk toegang nodig . Mensen met service rollen kunnen inloggen op de SAP grafische gebruikersinterface , maar het wachtwoord en de vervaldatum ongecontroleerd gaan . Meerdere dienst rol logins kunnen worden gemaakt om te verspreiden onder groepen van mensen in een organisatie . Deze soorten gebruikers zijn niet toegestaan ​​om het wachtwoord te wijzigen , alleen het SAP-systeem beheerder kan doen. In tegenstelling tot de naam , zijn dienst rol gebruikers een minimale hoeveelheid van de vergunning en de controle binnen de SAP- softwaresysteem .
Referentie Rol

Dit type SAP rol niet zorgen voor grafische gebruikersinterface login en is ontworpen om te worden gebruikt om nieuwe SAP gebruikers die de aanvullende soorten markttyperingen beschikbaar op het SAP systeem te gebruiken maken . Wachtwoord en de vervaldatum worden niet gecontroleerd wanneer deze gebruikers proberen te krijgen tot het systeem .

Previous: Next:
  Database Software
·Access 2007 : Hoe Individual R…
·Hoe Gratis E-mail Accounts & D…
·Hoe maak je een lege kolom inv…
·Zes belangrijke stappen in het…
·Hoe te Voer de Datum in SQL 
·Hoe Access Programmeren Wachtw…
·Voordelen & nadelen aan het ge…
·De Soorten rapporten die u kun…
·Hoe vindt All Scheduled Jobs i…
  Related Articles
Soorten Tekstverwerking pakketten 
Soorten Tekstverwerking Applications 
Naam Vier Soorten tekstverwerkingsdocume…
Soorten Word Processing Equipment 
Soorten Schrijven Fonts 
Soorten Tekstverwerking 
Vier typen van Word Processing Documente…
Word Document Types 
Soorten van Automated Word Processing Eq…
  Software Articles
·Auto Spelen voor een Pocket PC 
·Hoe maak je een tijdlijn maken in Micros…
·Hoe te Pages Toevoegen aan een bestaand …
·Hoe een Escan Antivirus bijwerken 
·Hoe E - covers in GIMP 
·Hoe te GOCR compileren voor een 64 bits 
·Hoe te Labels behulp van Microsoft Word …
·Wat is de extensie FDD ? 
·Hoe je foto's Doe in een Microsoft Word-…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com