Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Wat is APC Battery Backup?
Als je bent zoals de meeste Amerikanen vandaag de dag , is er waarschijnlijk meer dan $ 1.000 waard van apparatuur zittend op je computer bureau alleen. Vervangende apparatuur kosten zijn een ding . Maar overwegen voor een moment de foto en muziekcollecties dat de meesten van ons hebben op onze computer harde schijven , waarvan sommige kunnen zijn onvervangbaar . Het is belangrijk om uw investeringen te beschermen met een ononderbroken stroomvoorziening zoals de APC batterij back-up systemen . Waarom heb ik APC Battery Backup?

Het hebben van een APC batterij back-up systeem in de plaats zal ervoor zorgen dat je genoeg tijd om al uw huidige documenten op te slaan en sluit u de computer veilig in geval van een plotselinge stroomuitval . Alle APC batterij back-ups verschillen ; sommige kunnen alleen voldoende batterij tijd voor een paar minuten van de operatie , terwijl sommige meer dan een uur kan duren . Hoe dan ook , zal dit helpen uw pc te beschermen tegen spanningspieken en-dalen die zich kunnen voordoen , hetzij op het ogenblik van het verlies van macht of wanneer de stroom wordt eindelijk is hersteld .
APC Battery Backup vs Surge Protector

Surge protectors
kan helpen , maar velen zijn goedkoop gemaakt en bieden een beperkte bescherming . Bovendien , omdat een overspanningsbeveiliging niet is uitgerust met een batterij back-up zal je nog steeds een open en niet-opgeslagen documenten te verliezen en mogelijk zelfs lijden andere onomkeerbare verlies van gegevens in geval van een plotselinge stroomuitval in uw huis .
< Br >
Andere toepassingen voor APC Battery backup Systems

Wanneer de meeste van ons denken aan het gebruik van een batterij back-up of zelfs een overspanningsbeveiliging voor die kwestie , we denken alleen van de bescherming van onze computers en de apparatuur die is aangesloten op hen. Hoewel het belangrijk is om deze hardware te beschermen is het niet de enige apparatuur die kan profiteren van de bescherming van een batterij back-up APC . Televisies, stereo -en video game systemen maken allemaal grote kandidaten voor een back-up batterij APC .
Garantie informatie

APC
is een van de weinige bedrijven die bereid is om een te bieden optionele garantie op uw apparatuur . In het geval dat schade optreedt aan apparatuur die is aangesloten op een batterij back-up APC , APC biedt de consument een $ 75.000 beperkte garantie te helpen vervangen van de hardware , dit is hoe zeker is het bedrijf als een merk dat hun product zal werken < . br >
Andere UPS fabrikanten
p Het is belangrijk op te merken dat de APC is maar een fabrikant van ononderbroken stroomvoorziening systemen en batterij back-ups in de industrie . Terwijl de APC wordt door velen beschouwd als de koploper te zijn , het is zeker niet het enige bedrijf ter beschikking .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe om bestanden te back-up va…
·Hoe je DHCP terugzetten vanaf …
·Een back-up Device Drivers op …
·Hoe je bestanden van een back-…
·Hoe een backup en opschonen va…
·Een back-up van een Exec Windo…
·Hoe te Computers Backup Met WD…
·Een back-up van de harde schij…
·Hoe kan ik de batterij vervang…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe heb Computers Beïnvloed Education ?…
·Hoe maak je een Double - Layer DVD brand…
·Hoe maak je een voorblad voor een tijdsc…
·Hoe te Anime Eyes kleur in PhotoShop 
·Hoe maak je een object invoegen als een …
·Hoe je uitschakelen van de Thesis WordPr…
·Hoe een bestand Zip Van Outlook VBA 
·iTunes Toegangsprivileges 
·Hoe te Games maken in een Unity Web Play…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com