Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Welke gegevens moeten worden opgenomen in een Backup Recovery Plan ?
Het is van essentieel belang om een ​​back -up van gegevens , want het kan ook betekenen verlies van kostbare tijd en inkomsten als je in het bedrijfsleven . Data back-up is een verzekering tegen verlies van vitale of persoonlijke informatie . In jezelf te beschermen tegen verlies van gegevens , is het cruciaal om te bepalen wat een back-up en te bepalen hoe vaak de gegevens te beveiligen . Bedrijfskritische gegevens

Eerst moet je te achterhalen van de aard en structuur van de organisatie waar de gegevens zullen komen . Is het een kantoor aan huis met een werkstation of een bedrijf met servers verspreid op verschillende locaties ? Zodra dit systeem is vastgesteld , moet de meest kritische en fundamentele gegevens waarvan u een back -up van de een te krijgen dat dit systeem krijgt weer up and running zijn. Dus het is waarschijnlijk de software of applicaties die nodig zijn om het systeem opnieuw op te starten of dit netwerk herstellen . Op die manier kunt u snel herstellen of te herstellen andere gegevens en herstellen communicatie met andere apparaten en verminderen het verlies aan inkomsten .
Database

Het gaat om de back-up van de organisatorische gegevens die wordt gebruikt door het systeem of netwerk . Zelfs een persoonlijke play - list , klantenlijst of contactpersonenlijst - dit zou gegevens over personeel , loonadministratie en medische dossiers bevatten . Deze gegevens moeten periodiek een back-up , gebaseerd op de frequentie van het gebruik . Een database die elke dag verandert moet worden ondersteund elke dag . Criteria moeten gebaseerd zijn op de gevolgen van het verlies van dergelijke gegevens aan de organisatie .
Storage Equipment

De twee belangrijkste factoren in de opslag zijn de toegang en capaciteit . Kunt u bepalen wanneer je bedenkt hoeveel ruimte beschikbaar is en hoe u de back-up systeem . Overweeg of het een USB-apparaat of een server , op -of off-site , op een netwerk of online , of op een harde schijf . Bepaal de capaciteit van het back-up systeem .
Emergency Core Backup

Dit moet een back-up van alle belangrijke gegevens die nodig zijn om de functie van de werkruimte of organisatie te herstellen of te verplaatsen zijn andere locatie . Deze informatie kan off-site worden opgeslagen voor de veiligheid . Deze gegevens moeten worden bijgewerkt en regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het up - to- date en niet beschadigd. Alle back-up systemen moeten regelmatig worden bijgewerkt en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het systeem kan worden hersteld met behulp van de back-upgegevens .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak je een batterij te ve…
·Hoe kan ik een versleutelde sc…
·Verbinding maken met Backup Ex…
·Hoe maak je back-upbestanden t…
·Een back-up een Xserve een Sea…
·Hoe kan ik een Wissen Opdracht…
·Een back-up Songs From a Hard …
·Hoe maak je Galaxy Backup Serv…
·Een back-up van een computer o…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
  Software Articles
·Hoe je Typ Koreaanse Zonder de Microsoft…
·Hoe maak je foto's in Outlook Express co…
·In Microsoft Word , How Do You Turn Off …
·Hoe maak je een PDX -bestand openen 
·Microsoft Money Gereedschap 
·Hoe kan ik een WMV branden op DVD voor g…
·Hoe maak je automatisch detecteren PDF V…
·Hoe maak je een Visio- diagram importere…
·Over malware removal tools 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com