Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Typ Koreaanse Zonder de Microsoft Office 2007 -taalpakket
In de hedendaagse mondiale cultuur , mensen vaak communiceren in een verscheidenheid van talen . Bij het schrijven van e-mail of andere documenten in talen als Koreaans, speciale invoermethode -editors of IME's zijn nodig voor de behandeling van niet - Engels tekens . IME's die u in staat om te typen in het Koreaans , maar ook in andere Aziatische talen , zijn direct beschikbaar . UnionWay Aziatische Suite 2000 en NJStar Communicator zijn relatief goedkoop en bieden gratis trial downloads . En , als je merkt dat je gestrand in een exotische en afgelegen plek in een internet cafe , er is zelfs een gratis online service - InputKing IME - om u te helpen uw Koreaanse document of e-mail te typen. Instructies
behulp Aziatische Suite 2000

Download en installeer een gratis proefversie van Aziatische Suite 2000 van de UnionWay website 1 . Dit is een volledig functionele proefversie downloaden . Kopen van 2

Klik op het pictogram UnionWay op het scherm om Aziatische Suite beginnen 2000 . Een UnionWay pictogram in de taakbalk .
3

rechtermuisknop op het pictogram UnionWay in de taakbalk . Een pop - up menu verschijnt met een lijst van beschikbare talen en coderingen . Een codering is een gestandaardiseerd systeem dat bepaalt hoe letters , tekens en symbolen worden weergegeven op computers .
4

Selecteer KSC voor het typen in het Koreaans.
5

Open uw document of start een nieuwe in Notepad , Microsoft Word of een e-mail editor .
6

Pers Ctl - Space aan Koreaanse ingang staat . Een werkbalk verschijnt dat de Koreaanse als de invoertaal toont . Druk Ctl - Space weer terug te schakelen naar Engels te typen . Dezelfde procedure zou moeten werken in de meeste tekstverwerkers en e-mail de redactie . Merk op dat in de Aziatische Suite 2000 , tijdens het typen in het Engels , de werkbalk niet zichtbaar is .

Type 7 uw document of bericht in het Koreaans . Als u wordt gevraagd om een ​​teken codering selecteren bij het opslaan van een bestand of het verzenden van een e-mailbericht , selecteert u UTF - 8 of Unicode , omdat deze algemeen aanvaarde code normen wereldwijd .
Behulp NJStar Communicator

8

Download en installeer een gratis proefversie van NJStar Communicator . Dit is een volledig functionele proefversie downloaden .
9

Klik op programma-icoon NJStar om NJStar Communicator starten . Een pop - up venster met de tip van de dag kan eveneens verschijnen . U kunt de pop - up venster te sluiten .
10

Klik met de rechtermuisknop NJStar taakbalk icoon en selecteer " Koreaanse Input " .
11

Klik met de linkermuisknop op dezelfde NJStar pictogram in de taakbalk , en " Koreaanse UTF - 8 " te selecteren. Een nieuw pop - up venster kunnen verschijnen met contextgevoelige help voor Koreaanse taal -ingang . U kunt de pop - up venster te sluiten , of lees meer over hoe om input Koreaans . Ook een extra taakbalk toont taalstatuut NJStar Communicator verschijnt aan de onderkant van je scherm .
12

Open uw document of een nieuwe te beginnen in Notepad , Microsoft Word of een e-mail editor .

Type 13 CTL - Ruimte om te schakelen van Ascii naar en van Koreaans . De status getoond op NJStar de taakbalk verandert van Ascii naar hangul . Merk op dat de zinsnede " hangul ingang " verschijnt als Koreaanse tekens .
14

Terwijl in hangul -status , gebruik kleine letters Engels toetsen om de Koreaanse tekens samen , met behulp van standaard- Koreaanse character key mappings . Gebruik hoofdletters Engels sleutels voor Koreaanse dubbele medeklinkers . Merk op dat terwijl u typt , de personages voor het eerst verschijnen op de taakbalk onderaan.
15

Hit op de spatiebalk om een voltooid woord of zin in de taakbalk veroorzaken te verschijnen in het tekstgedeelte van uw redacteur . Indien invoeren punctuatie , is het niet nodig de spatiebalk drukt . De leestekens verschijnt onmiddellijk zonder verdere actie .

Type 16 uw document of bericht in het Koreaans . Als u wordt gevraagd om een ​​teken codering selecteren bij het opslaan van een bestand of het verzenden van een e-mailbericht , selecteert u UTF - 8 of Unicode , omdat deze algemeen aanvaarde code normen wereldwijd .
Behulp InputKing IME

17

Bezoek de Input Koning IME website .
18

Selecteer " Korean " uit de lijst met beschikbare talen door het betreffende vakje .
19

Klik op de knop "Start InputKing " . Een nieuw browservenster verschijnt met een tekst edit box .

Type 20 uw tekst in het invoervak. De Koreaanse tekens zijn samengesteld in het invoervak. Terwijl u typt , wordt elk teken gemarkeerd . Typen verloopt soepel en natuurlijk , als deze IME heeft ingebouwde kunstmatige intelligentie die weet wanneer een personage is voltooid , en de vooruitgang van de cursor naar de volgende ruimte .
21

Klik op de " Copy All " knop als u klaar bent met typen. U mag in een andere tekstverwerker of in uw e-mail -editor
22
de tekst te plakken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Latijn naar Engels Vert…
·Hoe te openen een DOT Uitbreid…
·Hoe te Lettertype Point Maten …
·Hoe om afbeeldingen te convert…
·Hoe kan ik een fax Cover in Wo…
·Wat is RTF ? 
·Hoe Word- documenten te besche…
·Hoe maak je een hyperlink invo…
·Hoe te Voeg een afbeelding in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Sparkles gebruik maken GIMP 
·Hoe u een DVD Video Dat is te groot voor…
·Hoe kan ik een dvd te branden van een IM…
·Hoe maak je een PTB DVD Burn 
·Hoe te Napster software Problemen 
·Hoe te ontgrendelen Lagen in Photoshop L…
·How to Get Rid van Hiaten in Excel Grafi…
·Hoe te Flyers Verzenden per e-mail 
·Wat is de extensie . MLS ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com