Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Over malware removal tools
malware removal tools , zoals hun naam al doet vermoeden , zijn toepassingen die worden gebruikt om malware ( kwaadaardige programma's zoals virussen ) van een computer te verwijderen . Er zijn veel verschillende soorten malware removal tools beschikbaar , elk met een andere functie . Soorten gereedschap

Veel malware removal tools
zijn ontworpen om een ​​bepaald soort malware te verwijderen - een antivirus programma, bijvoorbeeld , verwijdert virussen en soortgelijke bedreigingen . Sommige gereedschappen richten andere soorten malware , en nog anderen zijn gewijd aan het verwijderen van een bepaald stuk malware dat veel gebruikers moeite hebben met , zoals de beruchte Trojan Vundo .
Hoe ze werken
< br

meeste commercieel beschikbare software tools > op verschillende manieren van de inspectie van bestanden . Vrijwel alle tools zijn in staat wordt verteld om " scan deze bestanden " op malware . Veel tools bevatten aanvullende methoden , zoals het scannen van inkomende e-mails of internetverkeer en het blokkeren van potentieel gevaarlijke berichten uit het invoeren van de computer .
Hoe malware wordt aangetroffen

meeste gereedschappen voor het verwijderen van malware gebruik van een database die het programma over de soorten malware het is ontworpen om te verwijderen vertelt . Sommige instrumenten maken gebruik van een technologie genaamd heuristiek naast een databank , waardoor het programma analyseert de bestanden er gescand op dingen die er uitzien als malware en vlaggen hen als verdachte .
Waarom deze tools zijn belangrijk

met behulp van malware removal tools desinfecteert computers die zijn geïnfecteerd met kwaadaardige software , die kan vertragen of verpesten computers door het verwijderen van uw gegevens. Sommige kwaadaardige software kan zelfs informatie te stelen , zoals wachtwoorden voor toegang tot websites of , in extreme gevallen , wachtwoorden van de gebruiker en andere persoonlijke informatie .
Andere functies

Veel producten waarvan het primaire doel is om malware bieden veelzijdige bescherming te verwijderen door ook het scannen van e-mails en gedownloade bestanden . Andere functies zijn onder meer lfirewalls , die computer van de gebruiker veilig te stellen door het voorkomen van internetverkeer dat bekend is om kwaadaardige en het voorkomen van kwaadaardige software te zijn van in de eerste plaats wordt geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik Antivirus Software 
·Hoe te repareren Uw Norton Ant…
·Hoe je uitschakelen McAfee Sec…
·Hoe de Norton Internet Securit…
·Mijn Norton Desktop Zal niet w…
·Avast Zal niet sluiten op mijn…
·Hoe te SonicWALL verwijderen 
·Verschil tussen Symmetrische e…
·Norton Antivirus Abonnementen 
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Over WordPad 
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Over Winword Programma 
Hoe maak je een Sneeuwruimen Contract Cr…
Over Gelijktijdige Samenwerking Met IM 
Over Adaptive Apparatuur voor Keyboardin…
Over RAR bestanden 
  Software Articles
·Hoe te SSIS Versies Bewerken 
·Hoe te converteren naar Minus Plus in Ac…
·Hoe batch converteren van een AVI- besta…
·Hoe je visitekaartje Artwork behulp van …
·Hoe kan ik een knipperend Picture Collag…
·Hoe MP3 Bitrates Verhoog Met Software 
·Om te lezen hoe een Pivot Table 
·Hoe te gebruiken Microsoft Excel om het …
·Hoe zet ik een iTunes- bibliotheek van d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com