Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Over Adaptive Apparatuur voor Keyboarding
Nieuwe adaptieve technologieën , of ondersteunende technologieën , kunnen mensen met een handicap om computers te gebruiken , zelfs als ze beperkt gebruik van hun handen - of geen handfunctie bij allen . Apparatuur en software zoals adaptieve toetsenborden, touch- screen typen programma's , aanwijsapparaten en spraaktoepassingen herkenning bieden oplossingen voor problemen met mobiliteit , visie en coördinatie , en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor bijna iedereen om te schrijven en online-verbinding . Adaptieve Toetsenborden

Toetsenborden
zijn op de markt die een verkleinde versie van een standaard toetsenbord voor mensen met kleine handen , bijvoorbeeld kinderen te voorzien . Andere soorten toetsenborden zijn aangepast voor een hand typen. Extra opties omvatten toetsenbord overlays , welke toetsen meer bereikbaar te maken en te identificeren toetsen met speciale symbolen of vergrote etiketten . Woord -completion -software vermindert het aantal toetsaanslagen nodig . Touch - screen software creëert een on - screen toetsenbord , met opties voor het aanpassen van lettertype en de beeldgrootte .
Aanwijsapparaten

Voor mensen met beperkte of geen gebruik van hun handen , aanwijsapparaten die staking sleutels hen in staat om standaard of adaptieve toetsenborden gebruiken . Mond stokken , met een rubberen tip aan de stok 's wijzen uiteinde en een mondstuk met de stok stevig tussen de tanden of lippen , kunnen toetsen aanraken of zelfs een trackball muis te manipuleren . Hoofd toverstokken , bestaande uit een pointer bevestigd aan een hoofdband of ander tuig , ook gebruikers toestaan ​​om te typen en te gebruiken een adaptieve muis . Omdat het gebruik van deze apparaten kan fysiek vermoeiend , kan een persoon te combineren met woord -completion software om toetsaanslagen te verminderen .
Voice Recognition Keyboarding

Voor personen zonder waardeverminderingen op de stem en articulatie , voice recognition software maakt het mogelijk " te typen " door het omzetten van spraak naar gedrukte woorden . Gebruikers kunnen opdrachten geven , werken online of mondeling documenten samen te stellen zonder het aanraken van een toets. Spraakherkenningssoftware kan gecombineerd worden met opties voor het omzetten afdrukken met stem voor blinden en slechtzienden , en biedt ook woord -completion opties voor een snellere werking .
Eye - Tracking Software

een zeldzamere en complexere alternatief in adaptieve keyboarding stelt individuen met zeer beperkte mobiliteit op een computer en keyboard met oogbewegingen te controleren . Met een camera en software om oogbewegingen te volgen en ze te vertalen naar opdrachten en toetsenbord selecties , eye-tracking programma's bieden toetsenbord en connectivity -oplossingen voor de ernstig gehandicapten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Borders Afdrukken op de…
·Hoe maak je een tabblad invoeg…
·Hoe maak je een dubbelzijdig d…
·Hoe te converteren . Vis aan .…
·Hoe maak je een Dash in Word 
·Hoe Web Pages Cite Binnen de B…
·Hoe je Open - Type Klassen Gen…
·Hoe te Printable Bestelformuli…
·Woord zal niet Bring Up Auto R…
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Over WordPad 
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Wat is Word Processing Equipment ? 
Soorten Word Processing Equipment 
Over Winword Programma 
Wat is een Adaptive Menu in Windows Offi…
Soorten van Automated Word Processing Eq…
  Software Articles
·Hoe maak je een Hypertech gebruiken 
·DIY : NAS Case 
·Thesis 2.0 Theme Features 
·Hoe te berekenen Total Float Time 
·Systeemvereisten voor SpongeBob SquarePa…
·Hoe te installeren Rake Gems 
·Hoe DVD Inhoud bewerken 
·Leg uit wat de belangrijkste onderdelen …
·Hoe post een Excel- spreadsheet op het w…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com