Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Stereogrammen maken
Stereogrammen zijn optische illusies die je hersenen te verleiden tot het zien van twee een - dimensionale beelden als een driedimensionaal object . Stereogrammen zijn eenvoudig te maken met behulp van tekst of afbeeldingen . Met behulp van de tekst is de gemakkelijkste manier voor een beginner tot een stereogram maken . U kunt een andere tekstverwerker gebruiken om uw eigen tekst stereogram te creëren in een kwestie van minuten . Wat je nodig hebt
Tekstverwerking programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw favoriete tekstverwerker en maak een nieuw document . Zoek de tekst uitlijnen opties en klik op de optie " Center" , zodat de tekst wordt automatisch uitgelijnd in het midden van de pagina . Als uw processor geen " Center " op de spatiebalk drukken totdat uw cursor in het midden van het scherm . Kopen van 2

Druk op de sterretje -toets . Op de meeste toetsenborden is gelegen op de toets " 8 " en wordt weergegeven met sterretjes symbool " * . " Raakte de spatiebalk 10 keer en druk op de sterretje -toets een tweede keer .
3

Druk op de " Enter " of " Return "-toets op je toetsenbord twee keer zodat er een lege regel tussen de sterretjes en de cursor .

Druk 4 de "Links uitlijnen " text knop zodat elke nieuwe tekst links uitgelijnd zijn. Het is belangrijk dat de asterisk blijven centraal uitgelijnd . Echter, alle tekst na de sterretjes wordt links uitgelijnd .
5

Typ een simpel woord zoals " Have . " Druk op de spatiebalk 10 keer en typ het woord weer . Volg het met 10 meer ruimtes en herhaal dit proces vijf keer of totdat het woord over de breedte van de pagina wordt geschreven zonder dat het starten van een nieuwe lijn . Het is belangrijk dat er 10 zijn na elk woord . Druk op de " Enter " of de toets " Return " twee keer om een ​​lijn te slaan voordat u de volgende regel .

Type 6 een tweede eenvoudige woord " Take . " Druk op de spatiebalk acht keer en typ het woord weer . Volg het met acht meer ruimte en herhaal dit proces vijf keer of totdat het woord over de breedte van de pagina wordt geschreven zonder dat het starten van een nieuwe lijn . Het is belangrijk dat er acht ruimten na elk woord .
7

Beweeg je gezicht dicht bij uw computerscherm , zodat de twee sterretjes lijken drie sterretjes . De eerste rij van woorden moeten dichter verschijnen , terwijl de tweede rij van woorden terug moeten verschijnen ingesteld .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Onleesbare bestanden co…
·Hoe maak je een APA sjabloon g…
·Hoe om afbeeldingen te maken v…
·Hoe uw eigen Resident Room Sig…
·Hoe online Referenties Merk in…
·Hoe te openen Corel WordPerfec…
·Hoe kan ik een document in Wor…
·Hoe je documenten te ontwerpen…
·Hoe maak je een Degree Mark ve…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Car Debadge in Photoshop…
·Hoe maak je een WMA -bestand te zetten i…
·Hoe kan ik Excel 's FREQUENTIE functie g…
·Hoe om WMV- bestanden Run 
·Hoe Page Breaks invoegen in Microsoft Ex…
·Hoe te openen Zip- bestanden met Windows…
·Hoe maak je 3D object in Photoshop Maak 
·Hoe maak je een Holografische display 
·Hoe maak je een video aan video's verzen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com