Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Leg uit wat de belangrijkste onderdelen van MS Word
Microsoft Word is de tekstverwerker opgenomen in elke versie van de Microsoft Office- suite van programma's . Het is veruit het meest gebruikte tekstverwerker , en . Doc en . Docx bestanden kunnen door verscheidene andere stukken software te lezen. Het programma zelf is relatief eenvoudig te gebruiken , hier zijn enkele van de fundamentele onderdelen van de gebruikersinterface . De Document

Wanneer het programma is een nieuw document opent wordt meestal direct aangemaakt . Zo niet , kan men worden gemaakt door te gaan naar Bestand >> Nieuw in het menusysteem aan de bovenkant van het scherm . Nieuwere versies van Word maken gebruik van de " Office -knop , " de knop ronde in de linker bovenhoek in plaats van deze traditionele menu . De grote witte ruimte goed voor het grootste deel van het scherm is het document zelf . Klik de cursor hier en beginnen met typen om tekst toe te voegen aan uw document . Tekst markeren kunt u wijzigingen in het document te maken door met de rechtermuisknop te klikken en het navigeren in de context menu's of via het menu -opties naar de bovenkant van het scherm .
Lintje en Menu's

Menu's in Word zijn op twee verschillende manieren , afhankelijk van welke versie u gebruikt gelegd . De oudere versies gebruik maken van de traditionele Windows-menu -indeling met daarin de volgende menu's : Bestand , Bewerken, Beeld , Invoegen, Opmaak , Extra, Tafel , Venster en Help . Latere versies van het programma gebruik maken van de nieuwere Vista /Windows 7 stijl menu's genaamd linten . In plaats van het bladeren door menu's tekst elk tabblad of de "ribbon " opent een groot aantal iconen uit waarin de verschillende instrumenten en acties kan worden geraadpleegd . In dit geval de tabbladen zijn : Home , Insert , Page Layout , References , Mailings , recensie , en View . De linten zijn meer aanpasbaar en geven u meer en sneller toegang tot de verschillende opties in Microsoft Word . Linten worden ook toegevoegd of afgetrokken op basis van wat taken die u probeert uit te voeren . Bijvoorbeeld, als een tabel wordt ingebracht via de " Insert " lint of geselecteerd in het document , zal twee nieuwe linten , ontwerp en lay-out , verschijnen met opties die specifiek voor die tafel .
De Status Bar

In alle versies van Microsoft Word , kan de " statusbalk " te vinden op de onderkant van het scherm . Het geeft de gebruiker informatie over het document , meest nuttig het aantal pagina's en het aantal woorden . Het maakt het ook snel wijzigingen aan modes en zoomen percentages bekijken . In recente versies , deze bar is aanpasbaar , dus je kunt stukjes informatie toevoegen of aftrekken om uw behoeften te passen . Gewoon met de rechtermuisknop op de balk en vink de opties . Klikken op het aantal woorden knop toont u statistieken over uw document , terwijl u op het paginanummer knop kunt u specifieke tekst in uw document te vinden of direct naar een pagina .
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te lezen Microsoft Word-be…
·Hoe schrijven NH4 in MS Word 
·MS Word -analyse 
·Hoe te Tickets maken in Micros…
·Ik kan niet achterhalen hoe om…
·Hoe te Sparkle Effect verwijde…
·Microsoft Word aanhalingsteken…
·Wat is MS Office Word ? 
·Hoe kan ik Lines Wikkel in Mic…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe maak je een Main Mail Merge document…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
  Software Articles
·Hoe te Reacties in OpenOffice Verwijder 
·Hoe te Spy Apparaten en Hardware Detect 
·MP4 naar MP3 File Conversion 
·Welke Font is het makkelijkst te lezen o…
·Hoe te APE & CUE branden op een audio-cd…
·Hoe de standaardinstellingen voor Regela…
·Hoe maak je Color Omkeren in Photoshop o…
·Hoe maak je een back-up SATA II harde sc…
·Wat zijn HLOOKUP & VLookup in Microsoft …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com