Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te repareren Uw Norton Antivirus Scan
Norton Antivirus is een programma ontworpen om je harde schijf te scannen en te identificeren en quarantaine eventuele schadelijke bestanden zoals virussen en malware . Deze bestanden en programma's kan schadelijk zijn voor uw computer . Norton Antivirus scant uw harde schijf om ervoor te zorgen dat uw Internet surfervaring is altijd een veilige een . Als uw Norton Antivirus harde schijf scannen stopt functioneren , kunt u proberen om het te repareren door te proberen een van een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

LiveUpdate in Norton Antivirus . LiveUpdate is een actualisering hulpprogramma ontworpen door Symantec ( het bedrijf dat Norton Antivirus produceert ) om ervoor te zorgen dat het programma heeft altijd de nieuwste updates en virusdefinities . Gewoon actualiseren van het programma om de nieuwste beschikbare versie kan soms eventuele problemen die u worden geconfronteerd met uw scan te lossen . Om dit te doen , selecteert u de " Live Update " icoon van de " Norton " sub map in de map ' Programma's ' op het menu Start van uw computer . Kopen van 2

Zorg ervoor dat uw abonnement nog niet is verstreken . Norton Antivirus is een programma dat wordt geleverd met een jaarlijkse prijs . Afhankelijk van de versie die je hebt, moet u eenmaal per jaar te besteden aan blijven om updates te ontvangen . Als uw programma is gestopt met het vinden van de nieuwste virussen tijdens harde schijf scant , moet u wellicht naar symantec.com en verlengen van uw abonnement .
3

Zorg ervoor dat u uw activeringscode correct hebt getypt . Norton Antivirus heeft tijdens de installatie worden geactiveerd . Dit is een proces waarbij het ​​programma communiceert met de servers van Symantec om te controleren of uw exemplaar is legaal aangeschaft . Uw activeringssleutel wordt opgenomen in het pakket van het programma . Zorg ervoor dat u het correct getypt in het menu " Settings " om eventuele problemen met uw scan te voorkomen en op te lossen.
4

Zorg ervoor dat uw internetverbinding operationeel is . Om Norton Antivirus te activeren , controleert uw abonnement en download je updates u moet worden aangesloten op het internet .
5

Probeer uw scan in ' Veilige modus . " Veilige modus is een manier om Windows op te starten met alleen de programma's en instellingen nodig zijn om de computer en niet meer starten. Als je weet dat je een virus dat Norton Antivirus ' scan niet is het oppakken , de beste manier om dit te bestrijden is om de scan opnieuw te proberen in de Veilige modus .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe een Toolbar Virus verwijde…
·Hoe te DDoS aanvallen op een P…
·Hoe werkt Malware Spread ? 
·Handmatig verwijderen Trojan W…
·Hoe te Ultimate Keylogger verw…
·Sophos Vs . Avast Vergelijking…
·Hoe maak je Pop - Up Virus waa…
·How to Get Rid van virussen wa…
·Hoe te McAfee verwijderen uit …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een kop-en paginanummers toe…
·Hoe gegevens in Microsoft Excel 2003 Con…
·Hoe maak je een Gevuld selectie Met GIMP…
·Hoe te wijzigen Windows XP Key zonder he…
·Hoe te Gevoerde Kolommen maken in Micros…
·Hoe E-mail in Mozilla Thunderbird Save 
·Hoe een bestand opslaan in CSV-indeling …
·Freecorder Tips en Suggesties 
·Glitter Effect in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com