Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
How to Get Rid van virussen wanneer u niet kunt opstarten in Windows
Sommige virussen kan voorkomen dat uw computer opstarten naar het besturingssysteem . Afhankelijk van het virus , het kan zelfs de toegang evenals uitschakelen om Windows Veilige modus . Als u niet in staat om uw computer op te starten als gevolg van een virus zijn , zijn er meestal maar twee opties : Maak een bootable CD en verwijder het virus , of veeg de schijf en Windows opnieuw te installeren . Als u belangrijke bestanden op uw harde schijf die u niet heeft gesteund , maar je zou niet bereid zijn om je harde schijf te formatteren . Het kan best zijn om een bootable schijf om het virus te omzeilen maken . Instructies
1

Krijg toegang tot een andere computer en neem een ​​kopie van uw Windows- installatie -cd's . Als u Windows Vista gebruikt , downloadt en installeert WinBuilder , als je gebruik maakt van Windows XP , download en installeer PE Builder

Kopie 2 de bestanden van uw Windows- installatie -cd naar een lege map in de belangrijkste . ( C :) directory . Noem het " Vista " of " XP ", afhankelijk van het besturingssysteem . Als u werkt met Windows XP , SP2 te downloaden naar een map apart van de XP- installatiebestanden . Noem de map " SP2 " en sla het op onder de hoofdmap .
3

Combineer SP2 met de installatiebestanden door te gaan naar "Start ", " Alle programma's " " Accessoires" en vervolgens " Uitvoeren " als u gebruik maakt van Windows XP . Type " cmd.exe " , dan druk op " Enter ". Typ "cd C :/SP2 , " dan sloeg Typ de naam van het installatiebestand SP2 , dan " - s " Enter . " : c : . xp " Dus, als de installatie van SP2 bestandsnaam is sp2.exe , typ " sp2.exe - s : c : . . xp " Hit " Enter " SP2 zal combineren met de XP- installatiebestanden .
4

Plaats een lege cd in de cd - rom-station . Run PE Builder of WinBuilder . Als u gebruik maakt WinBuilder , zodat VistaPE via het tabblad "Download" .
5

Wijs de " Bron " als de map met de installatiebestanden en de ' Output ' als uw cd-station . Afhankelijk van het programma dat u gebruikt om een ​​boot -cd te maken , moet u mogelijk plug - ins te installeren extra om de toegang tot een browser of een anti - virus software te hebben. Maak de opstart-cd .
6

Plaats de opstart-cd in het cd - rom-station van de computer waarop het virus op het heeft . Zet de computer aan . Als de computer niet wordt opgestart naar de cd , ga in het BIOS van uw pc en het in staat stellen om op te starten om cd ( dit proces varieert op basis van uw BIOS -software ) .
7

Voer de boot CD 's anti - virus programma of laad de geïnstalleerde browser en het gebruik van een online anti - virus checker . Verwijder eventuele gedetecteerde virussen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe maak je een McAfee Shredde…
·Feiten over Computer Hacking 
·Handmatig bijwerken McAfee Tot…
·Hoe te W32 Conficker Worm Verw…
·Wat is Symantec Script Blockin…
·Hoe de Endpoint Security Conso…
·Hoe de meest efficiënte spywa…
·Hoe maak je Windows Security A…
·Hoe te installeren van de Syma…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het upgraden van Norton 360 
·Hoe kan ik een aflossingsschema maken in…
·Hoe te Zeros Schrijf een Maxtor harde sc…
·Hoe maak je een Adobe License 
·Hoe kan ik Excel Office 2003 importeren …
·Hoe te Actief Links maken in PDF-bestand…
·Hoe maak je een Beveiligingsbeperking ve…
·Hoe SQL Server Space Vervang 
·Scannen in Photoshop CS4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com